Monday, October 26, 2015

Beli barang RM1,600++ dan dapat barang percuma bernilai RM1,800?? Macam tak logik!

Tapi betul lah tu. Nape nak menipu pulak dak? Too good to be true? Tapi true lah true.
 
Bulan Oct ni anniversary YL Malaysia yang pertama. Dah setahun kau. Hekhek. So sempena anniversary depa, depa buat promo kaw kaw. Sempena befday aku jugak tu actually. Hekhek.
 
Promo yang paling kaw adalah yang ini:-
Pembelian 400pv in new account atau lebih kurang RM1.6K (mana-mana barang yang available kat YL Malaysia, pilih la smpai cukup 400pv dalam single receipt), dan korang akan dapat:-
 
Barangan percuma bernilai lebih kurang RM1.8K!!! ~Barang free lagi mahal daripada nilai barang pembelian. Hekhek. Gila kaw kaw promonya!
 
Apa yang dapat free?
 
HINOKI ESSENTIAL OIL
Harga dia RM101

LEMON ESSENTIAL OIL
Harga dia RM47

DIGIZE ESSENTIAL OIL
Harga dia RM135

THIEVES ESSENTIAL OIL
Harga dia RM140
 
LEMONGRASS ESSENTIAL OIL. MY ALL TIME FAVOURITE NI!! Diffuse malam2 untuk kuatkan lungs anak2. Maklum la, musim jerebu.
Harga dia RM47
 
JUVA CLEANSE ESSENTIAL OIL
Harga dia RM436

DEW DROP DIFFUSERS WITH LEMON AND LAVENDER ESSENTIAL OILS.
Bukan dapat satu, tapi dapat DUA Diffusers
Seketul harga dia RM259.

Everyday Oils collection dalam starter kit. Best gilaaaa...
Set Premium Starter kit ni RM651 harga dia.
 
*Pic kat atas from google image*
 
SO, berapa nilai barang free yang aku list kan kat atas? RM1,816.00
 
Menitik ayaq mata. Hahahah

Kawan ni beli Oils yang baris depan tu, dengan 2 botol Ningxia juice tu, dengan Oils yang kat atas belakang tu, the rest semua dapat free. Best tak? Untuk yang gila minyak sure rasa best. Hahahah

Ni kawan ni beli barang yang sederet bahagian depan tu, dia dapat free sederet bahagian belakang tu. Malatop? Iyea malatop.

Hok ni pun sepesen. Belah kiri barang yang dia beli, belah kanan and tengah tu dapat free.. Gila kentang?
 
Ish, mohon tuhan tetapkan iman supaya aku pun tak memborong cenggini. Hekhek.
 
Berminat nak kejar promo Oct ni sebelum ianya berakhir?? PM Kak Jiey laju-laju. 0172742005

 

1 comment:

nini said...

Wow offer diaaaa superb o