Thursday, April 13, 2017

Trauma dan Young Living Essential Oils?

Taktau la kenapa lately ni tertarik sangat dengan Trauma Life Essential Oils ni..



2 days ago, ada yang asked me about my personal experience with Trauma Life EO ni. So this is what I replied to her,

Ni my personal experience.

My son few days before nenek dia meninggal, dia taknak makan, tanak minum, tak sehat etc. The last time dia macam ni, ms atuk dia meninggal. Mula2 taktau kenapa, then hantar dia buat cranio. Buat dgn cikgu kak yonie lg.. 😅😅😅

Then therapist tu kata, Rayyan penah went thru near death experience, so every time ada death in the family, dia mmg akan greatly effected. So kak yonie suggested pakai Trauma Life, Present Time n Into the Future.

Smpt pakai Trauma Life aje. Alhamdulillah few days aje, lepas tu he's back to his usual self. Makan minum elok sihat n happy

On top of this, kawan saya pun guna masa dia phobia nak drive lepas accident. She said it worked well on her.

Menjadi lah kot eh? Hahaha..

P/s - Banyak studies yg relate kan trauma with sistem imun badan yang lemah tau..

No comments: