Friday, November 2, 2018

November Promo by Young Living!

October was super nice to all of Young Living members, kan? Ramai gila yang upranked and for my group, we even had closed to USD1.7mil OGV or group sales. 

So, macamana dengan promo November?

We have a new essential oils blend; higher unity!

Ni semua free gifts kalau kita buat certain amount of purchase i.e. 190pv/250pv/400pv. Total free gifts boleh cecah sampai RM1,139.50 eh? Young Living memang macam tu, generous! The more you purchased, the more you will be rewarded. 

So, untuk free gifts ni, apa kegunaan dia?

Lemon Myrtle Essential Oils
- Bagus untuk kulit, especially kulit jenis oily and mature skin. 
- Antioxidant tu memang dia lah
- Bau dia sangatlah uplifting. Boleh promote relaxation jugak
- Bagus untuk support sistem respiratori kita jugak. 
- Oral care, enhance concentration, immune support dan sebagainya lah.

Kunzea Essential Oils
- Bagus untuk muscles
- Untuk skin pun elok, kurangkan blemishes, untuk jerawat dan sebagainya
- Purify udara dan untuk nyah bau busuk pun dia lah jugak
- Dan dia pun adik beradik Melaleuca Alternifolia jugak, bagus untuk respiratory

Higher Unity Essential Oils
Nama dia tu memang sum it all lah. Kalau di lihat pada satu sudut kemanusiaan, Higher Unity boleh membawa kepada jasmani, rohani, emosi dan intelek berada dalam satu alignment. Daripada aspek berorganisasi atau berkumpulan, Higher Unity boleh diterjermah kepada lebih kebersatuan, dalam usaha mencipta toleransi dan kebersamaan. 
Essential Oils dalam Higher Unity ni power weh, dalam tu ada Rose, Sacred Sandalwool, Sacred Frankincense dan lain-lain lagi. Mahal2 EO ni okay.. Kalau tengok pada EO yang ada, bagus jugak untuk skin ni. 

Dan, ada jugak Mirah Luminous Cleansing Oils. Kita ni, hidup sehari-hari kena habuk kena debu kat muka, pakai mekaplah apa, untuk betul2 cuci muka kita ni, cuba buat double cleansing. Oil based and water best. Lagi letop n bersih muka kita. Mula2 cuci dgn Mirah ni dulu, siram dgn air suam, pastu baru basuh dengan pencuci muka biasa. InShaAllah lebih bersih. Esp untuk orang yang malas nk remove make up macam saya ni. Ekekekke.

Okay tu je. Kalau berminat dengan promo di atas, atau nak jadi ahli, meh kita sembang! I am just 1 click away at  https://tinyurl.com/wanjiey 

No comments: