Thursday, February 9, 2012

Hidup tak sunyi because of the 2 RAs!

Semalam dapat MMS from Zura Ibu Habib. Ayat pendek tapi penuh makna.

Rayyan exercise..
Sweet je tengok.. Thanks Zura! ~Sayang Abang Rayyan!

Budak yang lahir takde otak pun boleh sampai tahap ni.. Kita yang lahir sel otak penuh ni, takde alasan nak cakap benda tu tak boleh, benda ni tak boleh.. Maluuu.. Hehehehe..

Semalam, masa ambik dia kat sekolah, he was half running masa cikgu pimpin nak ke gate.. Punyalah excited. Hari ni mengamuk takmo pegi school.. Sedih hati Mama.. Dah la masuk je school, batuk and selsema datang balik.. ~Sighhh..

Hari ni pulak, my mom called pagi-pagi buta, just to inform that Adik Rifa dah meniarap.. 3 bulan 1 minggu. Just nice la tu.. :-)

So sweet! Sayang kamu dikkk.. :-)

Hidup tak sunyi sebab kamu dua beradik! *Peluk ketat-ketat*

8 comments:

yatie chomeyl said...

gambatte abe Ian..sikit lg doh tu, xlamo lg leh jale & hungga doh..bule la ajok mama mari derat di jepung ;)

ieda said...

baby RA besar nanti lagilah riuh...

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

sonok tgk mereka berdua..

nora rashid said...

cute little boy...proud of u...!!

Lynn said...

Cekalnya Rayyan...chaiyok dear...

Rozuan Ismail said...

anugerah tuhan

Izan Ishak said...

abg rayyan mmg hebat! nanti bole lari kejar mama n adik ye...

zura_habib said...

hari2 pegi mesti nk tegur rayyan..senyum je dia..kalau dia duk sebelah dia tarik tgn tunjuk ke something...sy xtahu dia nk suh buat ape tp dia senyum je...