Tuesday, August 28, 2007

Lelaki ini untukku

Entry from previous blog


Kasih, kenanganku
Ingatkah saat saat dulu
Kasih, apakah dirimu
Merasakan semua itu
Kemanapun langkahku pergi
Ku masih melihat bayanganmu cintaku
Dan kemanapun arah anginku berlari
Hati ini masih kau miliki

Chorus:Lelaki ini yang selalu mencintamu
Selalu, tanpa ragu
Lelaki ini yang selalu memuja
Hanya dirimu
Yang bertakhta dalam sanubariku
Sanubari ku
Aku yang mencintakan mu
Hanya dirimu?
Bridge:Karena cintaku, tak berbatas waktu
Karena cintaku, tak mengenal jenuh hatimu

Aku tahu kau lelaki terbaik untukku.. persetan dgn umpat keji orang kerana mereka tak merasai dan memiliki apa yg kita ada.. Aku akan belajar memaafkan dan melupakan kiranya itu yang terbaik.. Maafkan aku andai aku terkasar denganmu. Sememangnya aku tak pernah lepas dari melakukan kesilapan.. Demi dirimu yang kucintai, I'm willing to change.. I'm willing to be someone better... bukan untuk orang lain, tapi untuk dirimu, untuk aku, dan untuk masa depan kita.. Kerana, cinta yang satu padamu.. dan kerana, kaulah lelaki itu...

Friday, August 17, 2007

Tenderness of a wife atau kemengada-ngadaan seorang isteri? :P

Entry from my previous blog

Just finished talking to hubby jst nw.. ok lar.. marriage doesn’t stop him from calling me at least twice a day.. Hope nothing would stop him from doing so. My friends kata, ye la.. baru2 kawin, org tgh happy mestila camtu.. tp we've been doing ths since a couple of years back.. plus, ade je couple yg dh tua pn still jalan sama2 n holding hands lagi.. InsyaAllah.. Cuba kekalkan sampai ke tua..

Happy ke? Actually we don’t have to tell other people about everything.. if it is almost transparent, ppl can alwiz see it clearly.. At 1 time, even my mom notices it.. The way he looks at me, it’s not just ordinary looks. Mommy penah ckp ms blk kg ari tu.. “Eii.. jelesnya la haii.. asyik tenung je.. dari jauh pn dia pandang jer.. macam x puas2 pandang.. abah x penah pn pandang mommy camtu.. ms mula2 kawin dulu pn xde..”

When I asked him not to do it in front of others especially my parents, he simply replied.. “salah ke abang pandang isteri abang.. I want to capture all of your movement in my head.. in my heart.. so that I cud never forget u..” (lbh kurang camni la..) bila dia ckp cam ni, malu la plak.. well, I just dnt handle romantic thingy very well.. (Pd hal dlm ati berbunga riang.. getik la plak)
I think it is jst who he is.. don’t mind about revealing his feelings, don’t care bout me knowing his weaknesses.. x kisah bila berbicara soal perasaan.. some people said that malay man ni x romantic.. xnk express sumer ni.. tp he doesn’t mind it at all.. Luv is smthing tht need to be reminded, so it needs to be expressed with words and perbuatan..

I’m still adapting myself to marriage life. Susah rupanya kalo dh biasa idup dgn kawan2 yg riuh rendah n tetiba nk idup berdua je (dh la dia jenis mmg sejak azali lg x byk ckp).

Plg mencabar ms marah, dulu marah leh switch off handphone and totally shut him out. Ni marah pun dia ade depan mata, ish rasa nk sepak2 jer.. Especially during weekend, ms kita penat2 dr pg smpi ke ptg x berenti wat keje rumah n he jst sit there and watch TV. Panas btul! Maybe we need to divide the chores equally kot.. kalo housewives xpe la.. ni working women.. hehheheh.. Tp alhamdulillah, when it comes to his part, hubby jenis yang x payah nk suruh2 n bkn jenis pengotor yang suka letak brg bersepah or buang puntung rokok merata (mmg la tak coz dia x merokok).. Sampah pn xyah suruh gi buang, tau je timetable dia.. dh rajin tolong jemur kain.. stakat ni 2 tu je.. xpe.. xpe.. akan diasuh lagi..

Tp org laki ni pandai, time kita marah dia tau je nk tackle camne. So xleh nk marah lama2.. Guys, one of d way to calm her down is to hug ur wife (sambil mintak maaf).. Indescribable moment, bila kita dlm pelukan org yg kita sayang.. marah pn x jd nk lama2.. P/s – gals can oso do it. A friend use to say, x salah seorang isteri berlembut dgn suami, sbb nnt dia nyer reward tu mmg mengkagumkan.. As for her tenderness n willing to mengalah with her husband, hubby dia selalu belikan dia smthng.. best woo..

I used to think that I’ve chosen him so I’m stuck with him for the rest of my life.. (coz when we were dating last time, quite a number of guys approached me.. - perasan sket.. but no worries, it happened to most all of the gals out there, not jst me.. oso happened to u kan? yea.. u yg tgh baca ni la). Kadang2 tuhan bg options so that idup x la mendatar.. At one point, there’s a doctor, architect, engineer etc.. tp dh jodoh dgn hubby kuat n of course I ddnt regret it..

In fact, I’ve alwiz think if I end up wth the architect or any1 else, would they be as gud as hubby? I dnt thnk they can match him in certain sense.. I know how deeply hubby loves me.. n sometimes I did take him for granted (as human being, some of the time u did feel that u r better than others, aite?).. When I behave that way, this is wht I got from a friend who knows the story.. “Ape la u ni.. x baik treat dia camtu tau.. kesian dia.. put it ths way, not everybody cn be there for u like wht he did most all of the time..” Bad me..

Last nite lagi la.. I made him choose between EPL n me.. sj je.. guess wht d answer is, he’s willing to sacrifice Liverpool… mmg la he’s one of d kipas susah mati of Liverpool, mesti dia sj bagi jawapan tu coz xnk gaduh.. I penah ckp dulu, I’ll never ask my man to choose between me n football… but I just cnt help it… sj nk tau.. (eventhough nampak muka dia x ikhlas ms buat pilihan… hahhahah)

Hubby, when I ask u to stay with me till I fall asleep, it’s not bcoz I mengada-ngada… I just want u to be d lst moving object that I see b4 I close my eyes n ur body to b the lst thng tht my nose smell… when I wake up d next morning, I still wnt the same thng! Luv u…

Wednesday, August 15, 2007

I'm StiLl wItH d' SC

Entry from my previos blog

Quirk of fate… I thot tht I’ve really made up my mind. After being persuaded a couple of time by lots of people, especially my boss n director.. n plus some token that they are willing to give, I’m still with the SC.. muahahaha… what can I say, Libran sucks at decision making. But at least it shows that they appreciate me here and they are willing to do something to retain me... muahahha... Recognition is important!

Actually, I decided to stay with the SC coz I wnt to further my study… since they could provide the financing needed, I might as well just make the best out of it…

Hubby is also fine with the decision… he’ll pay for the course initial fees… but I still have doubt bout my decision to enroll in MBA programme… boleh ke aku study lg? cam dh beku jer… ppl alwiz say that Master’s degree is not the same with Bachelor’s degree. U really need to put ur mind and heart.. give 110%... is it really that tough? Dh takut dh ni…

MBA is not my goal actually, I wnt to do Msc Finance which is only available in UIA. Since I can’t drive, hubby said Gombak is a bit far from our home and office… it will be quite troublesome for him to send me to Gombak, wait till I finish my class n drive all the way back to Ampang. If it is just for a few months, it’s ok la… but it’s going to take at least 2 years… kesian hubby... dh ada ank nnt mesti lg susah.. hehheheh…. Xpe la.. MBA majoring in Investment & Applied Finance oso ok… I alwiz wanted to make capital market as my bread n butter…