Wednesday, October 15, 2014

Bila Kak Senah pegi honeymoon. Hoihoihoi.

Haah ya'alls. Kak Senah pegi hanibulan nun di Bali. Sesekali tinggal anak kekdahnya. Tapi balik terkujat bil tepon RM5++ sebab roaming and mobile data! Padahal sekejap-sekejap je bukak sebab sort out isu Young Living. Kena kau, gi hanimun masa minggu launching Young Living Malaysia.
 
Ni aku tengah busy lagi. Sorting out members' registration and maximising orders for each member. Sorry pada yang aku belum reply. Senak perut mengejar tak cukup masa. Benda hot kot!! Sape tanak go nature kan?? Asyik la dok bergantung kat ubat tak tahan nak kata apa.
 
Ok ni aku nak share satu testimonial best. Elok aku share kat FB pasal testimonial ni, terus my good friend post komen bagi testimonial yang sedap didengar utk batuk anak dia gak. Alhamdulillah. Ko tau tak aku happy?? Kahkahkahkah.
 
Ni first whatsapp kami. Lepas few days dh finalised order, (haah, amik masa la.. Mende mahal wehhh.. Toksah kata dia, aku dulu pn berminggu nak place order!). Then dah finalised, aku dah dapat barang, laki aku overlooked plak bab2 delivery. Tapi mengenangkan rasa bersalah kat dia, aku gi antar jugak. Wehh sakit pening takleh wat main-main. Untuk aku iaitu mak yang anak selalu sakit ni, aku tahu stress level tu cemana.
 
Mula2 kawan aku ni diam je lama. Aku dok wondering, dah kena buang ke YLEO ni.. Since diam je kawan aku nih. Mana la tau tak jalan, fedap terus buang. Kahhhhh. So aku tunggu kejap then rasanya dalam masa seminggu kot aku follow up balik dengan dia.
 
JengJengJeng:-


Syukur Alhamdulillah.
Kita usaha, Allah SWT yang bagi kesembuhan. Kannnn?
 
Utk kes gini n nk dapat good result, aku akan cadang wat combo oils macam kawan ni. Dia pakai 3 oils and a diffuser. Yes, rege mahal. Sebab yang sebotol minyak aromaterapi untuk batuk je pun dah RM88. Belum lagi tambah 2 botol n diffuser bagai. *Pengsan*
 
Ok tu je la. Aku kena sambung keje. Jangan segan silu whatsapp aku at 0129847535. Thank you.

1 comment:

cikseed said...

lama dah tak online. tapi hari ni tiba-tiba teringat kat rayyan. waah. dah besar dah dia.

dulu selalu singgah blog ni. tapi lepas tak berapa nak aktif ni, langsung tinggal semua.

Alhamdulillah.. syukur bila tengok rayyan membesar dengan adik dia yg very the cute tu!

take care :)