Tuesday, September 8, 2015

Mana orang Kuantan?? Mana orang Kota Bharu??

Alhamdulillah, sharing session di Rawang berjalan lancar..

Setting done by Puan Munirah of TripletsPlusOne.. Hekhek..
 
Sape tu? Sape tu? Puan Shida daripada JomGendong ya'all.. I is taktau ape itu JomGendong before this. Almaklum, anak dah besor-besor.. Hekhek.. Now tau dah. Perkongsian ilmu yang superb.

Ape sebenarnya sharing session ni? Kumpul orang dan dengar pasal MLM talk ke? Sangat Johara Pagi Era khennn?? Hahahha..
 
Taklah, sharing session usually kami share, apa itu Essential Oil.. Apa kegunaan dia. Apa EO yang biasa guna untuk common illnesses macam eczema, batuk, demam, sakit mata, sakit pinggang etc. Apa EO yang mak-mak macam kami ni usung ke hulu ke hilir.. Gitu lah lebih kurang. Bukan membership drives yang yo yo ah itu ini.. Sharing from mothers to mothers gitu..
 
Interested? InShaaAllah next time kita akan ke Kuantan pada 19 Sept 2015 dan Kota Bharu 25 atau pun 26 Sept 2015.
Do whatsapp me at 0172742005.
 

1 comment:

lia ummiirfan said...

bestkan kumpul gini, banyak cetusan idea

Trip PERCUMA luar negara