Monday, April 21, 2008

Salahkah seorang isteri???

Entry from my old blog

Semalam, utk kesekian kalinya, saya merajuk lagi.. Sbb saya kena marah dgn hubby.. Dia kata saya pengacau.. Tak senang dia nk tgk TV.. Dia kata saya penyebuk.. Asyik kacau dia..

Saya terasa dgn kata2 dia.. Saya cuma nk bermanja.. Bukannya saya mintak lebih2.. Bukan saya mintak intan berlian.. Dia kata saya ngengada! Dia bukan buat keje penting pun, dia cuma tgk bola jer..

Saya marah.. Saya lari masuk dlm bilik.. Pastu dia dtg pujuk saya.. Saya x layan.. Lama2 dia pun bosan memujuk n sambung tgk TV blk..

Pg ni dia pujuk lagi.. Dia beria mintak maaf.. Ok la.. Malas nk panjang citer, saya pn maafkanlah dia.. Saya tau, saya mmg isteri yang baik..

Lagipun, saya bukan kacau ape pun.. Saya cuma.. Saya cuma.. Saya cuma cium n amik bau telinga dia 3 or 4 kali jer (Atau mungkin lebih..) Pastu saya mintak nk cium pusat dia.. Salahkah saya? Saya teringin!

4 comments:

A'a said...

mu amik bau telingo ko mu kekoh? cium pusat? berat mu ni Gee…. hahahahahah.. parok molek.

miSs inTerpReted said...

bila baca ni teringat kat diri sendiri. saya, walaupun tak pregnant, mmg suka sangat2 sniff behind my hubby's ears. hihi..sedapla bau dia.

Jiey^Mien said...

Hehehe.. Saya suka sniff dalam telinga.. Hehhehe.. Buruk sungguh.. :P
Skrg dh tak sniff hubby dah.. Sbiff Rayyan plak.. Lagi best! =)

fifie said...

senasiblah kiter....
lelaki giler bola mmg cenggitu agaknyer!!!