Wednesday, December 5, 2007

Gile! Gile! Gile!

Ada 2 tangan nak buat 1000 keje? Keje gile plak tuh!!! Nyusahkan idup orang betul la.. Aku resign kang... Baru la terkangkang korang.. Buat la statistics tuh! Buat la report tuh! Buat la files aku tuh! Buat la keje2 leceh yang korang sebuk suh aku buat!! Kalau bonus hujung tahun x kencang, aku maki korang cukup2!!! (Tp aku maki dalam hati jer..) Huhuhuhu...
MC seminggu kang... Baru kelam kabut korang!!! Xpun wat cam Ajah, tender resignation, last day delete sumer files kat PC, xpun download jer virus kat mana2... (Tapi aku memang x sampai hati..)

Huhuhuhu.. Sampai ati korang dera aku ek.. Masa aku nak blah korang pujuk2 aku.. Aku blah betul kang.. Hehehehhehe.. xpe.. xpe.. I'll survive.. Aku kan di'train' oleh organisasi yang mengamalkan high performance culture!!! Aku kena la redha agaknya (korang, sarcastic nih).. Tp kan, kalo korang bayar aku gaji tinggi melangit, aku x heran kot korang nk perah keringat aku.. Xpe.. xpe.. aku akan habiskan duit korang dgn cara lain..

AKU HEBAT!!! (Ye ke??!!?).. Kuang.. Kuang.. Kuang..

3 comments:

HaZwAnie said...

chaiiyook!!!
hahaha…ni baru semangat namanya…tapi, kena work something out lah if u don’t want to stuck into something that is not your passion for the rest of your life…hihihi…apa2 pun…gue sokong loe!!!

A'a said...

hahahah aku baru baco entry nih.. tuela.. delete pahtu tok wak handover..
tapi kalu toksey kejam pon, tinggal jahla semo files, tapi tok wak handover, kalu demo tu call nok tanyo gapo2, jange akak phone. ngah3..

Biey said...

hmm kalu wat gitu gak keno tkr no talipon skali la jah..tidok gak caro ko dok main brambak la nge mum..hahah!
gewe,you MEMANG HEBAT gewe..bravo! bravo!