Friday, December 14, 2012

Hati yang bernyanyi riang..

Bila realized that my forever favouritas song is no longer displayed on this page through Mixpod, saya ingatkan playlist tu dah expired. So I decided to create a new one with one additional song that I'm in love with.

Ingat nak letak lagu Rapuh Opick sekali. Tapi cam banyak la pulak.. End up, Ok, kita buat satu je la.. Then just add lagu PadaMu kubersujud (Oh I really love this song!). So, penuh perasaan la buat video with my new favourite song. Bila dah siap, nak add to Mixpod, baru realized, laaa.. Mixpod dah takde rupanya.. Patut la video playlist hilang!
.
Since I've done the video and dont want it to be wasted, I'm sharing it here so that alll my friends (yes! you who're reading this are my friends!) ;-)
.
video

Enjoy the RAs!!

Bersungguh dak kecik ni nak bagi susu kat Abang.. Siap paksa-paksa.. Last2 Abang ambik botol, baling jauh-jauh.. Hahahah..

Ok, bye all..


Salam jumaat..
;-P

1 comment:

myfreeminded said...

tetiap hari tetiap waktu, akan ada aje keletah diaorang ni yg boleh mencuit hati kita.. kekadang tengok diaorang bergaduh pun boleh tergelak.. (saya lah ibu yg teruk tu..:)