Thursday, January 15, 2015

Sharing from a mother of a special needs child..

Catch us live today at 12pm, Wanita Hari Ini TV3. 
Sharing on the benefit of essential oils!
This is not a paid ad or anything. A mere sharing from a mother who's children had benefited a lot from the oils. Alhamdulillah

7 comments:

lia ummiirfan said...

wahh.. tak sabar nak tengok.. :)

AMIIZAA said...

salams mama,

moga rayyan sentiasa dalam lindungganya, amin :)

Kak Rose said...

Ya Allah, berilah kesembuhan buat Rayyan Arif....sebaknya tengok RA live ditv. Tq for sharing the info.

mama lynn said...

Tgk jiey sat ni kat tv...stunning!congrats dik

Hazrina Nasir said...

Hi Ian! Lamanya tak jengah blog ni. Sekali tertgk kat tv Ian diurut2 oleh mamanya. Dan first time tengok Mama Ian live. Jiey, sudilah kiranya approve friend request di fb. Dah lama dah request. Tapi kalau xboleh takpe I respect ur privacy ;) Moga Ian sihat2 saja ye :)

Ina

Mamanurin said...

Rayyan and Jiey!!! rindunya

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)