Tuesday, January 15, 2008

Office dan sakit kepala..

Smlm seharian aku tido n baring jer.. Sakit kepala yang amat.. Dh malas nk telan panadol.. Mintak urut, hubby akan letak tangan dia kat kepala aku dan gerak2kan tangan untuk beberapa saat – paling lama 10 saat.. haduii.. pedih.. pedih..

Dlm aku x sehat tu, bleh dia ajak aku gi tgk movie.. nasib baik aku ni isteri solehah.. Kalo tak, memang aku dh karate perut dia..

Ari ni, dengan perasaan yang berat, aku gagahkan diri dtg offc.. Sbb ade placement test n my session is the final session.. if I miss ths one, i’ll be taking the test alone. Tak nak la.. Rs cam exam ms sekolah dolu2..

Lepas telan panadol untuk kesekian kalinya, aku teruskan langkah walaupun hubby dh membebel suh MC.. (Aku tau, dia suh MC siap2 coz dia risau later on kena jemput aku kat office kalau aku x sehat gak.. huh! Malas la tu!)


Kul 10am, turun Training Room kat GF.. Nape bilik ni kosong jer.. xkan sumer org lambat.. chup! Ari ni 14hb ke 15hb? Aarrghhhh… aku dh salah tgk date! Aku nyer session esok la… @#$%^&*@#$%^!!!!

Mata semakin berat..

1 comment:

BieY said...

aahahahahaa! guano ngn you tuh gewe.aloo laa pening2 lalat dh you tu..rehat you rehat.tp xpo la.jnji title isteri solehah tu peting..ahaks!