Tuesday, February 26, 2008

Tak ada logika

Entry from my old blog

D 1st 3 months of pregnancy aku asyik mkn makanan beli jer coz xleh nk masak.. X tahan bau.. Yang peliknya, bukan stakat msk, mkn kat dapur pn xnk.. Tempat yg aku leh mkn dlm umah sdr just depan TV kat hall jer.. Macam2 la..

Skrg ni plak, dh xnk mkn kat kedai.. Nk mkn yg kat umah jer.. Telur grg kicap pn jd la.. Janji yg aku wat sdr.. Tp ok gak, coz ms yg asyik mkn kat kdi tu, nasib baik x rabak poket hubby.. Maunya x, satu hari kalau mkn pizza ke kfc ke, koman2 pn rm30 utk 2 org.. Tu br skali mkn.. Tiap2 hari 3 kali mkn.. Muahahhaa.. Pakcik kayooo..

Semalam, aku teringin nk mkn spaghetti.. Blk keje, kelam kabut aku kat dapur.. Dh lama x wat spaghetti, so hasilnya x brp best sgt la.. Lg pun x cukup kelengkapan.. Ape2 yg ade taruk je la..
Ms nk angkat periuk tu, air yg tgh panas2 tuh terpercik kat perut aku.. Smpi skrg pedih2.. Ms sblm tido aku ngadu kat hubby.. Bknnya dia nk simpati, kena marah lg ade..

"Siyan RA, panas budak tu kat dlm.. lain kali careful la sket.."
"Elleh, x logik la bang.. Perut kulit ni tebal la.. Xde nk sampainye!" Heheheh.. Melawan nih..
"Kang kena dekat pusat tuh, mn la tau dia mengalir ikut pusat pastu smpi kat baby.. RA, siyan RA.. Mama jahat yea? Saba yea.. Tahan yea.."

Ek elleh.. Ape hal!??!! Ini sudah lebey nih.. Tarik muka kang!

2 comments:

wan jue said...

weyyy..jiey!mane buleh kecek melawan ckp hubby..hurmm..

A'a said...

hahahahah.. takpow lawe sikik2.. ngahahaha.. (molek laa aku dok menyokom pulok)