Thursday, July 24, 2008

The colour of our life..

Rayyan in Pink (B4 this, I've promised my self not to put my son in pink, - coz i've made the ayah wore pink on our wedding! Tp dh termungkir janji plak.. Pink is too sweet n irresistible!


Rayyan in blue - my favourite color! he has lots of baju biru, nama pun baby boy..

Rayyan in yellow - baju ni nmpk sweet, beli je la..

Rayyan in white - ni color basic.. nmpk suci jer..

And the winner goes to.... (drum roll)

.

.

.

.

Rayyan in pink!!!!

he.. he.. he..

P/s - Sy mmg sedia maklum yg baby cepat besar.. Tp agak blur2 bila kak p-nut bgtau kena beli baju besar, Coz to me, Rayyan is a small baby since he's premature. So, I still beli baju kecik sbb b4 ths baju newborn pn besar for him, kena lipat.. Tp sekrg, baju newborn muat2 jer utk dia.. Haiyoo.. Confirm baby cpt besar! Thanks for the tips kak p-nut..

3 comments:

Pnut said...

Jiey-betulkan akak cakap baby boy cepat membesar... my 'abang' kejap je dia besar selepas keluar wad berat dia 1.7kg... dua tiga bulan tu dah naik dekat 5kg... then terus naik...

baju-baju babynya masih elok sebab ada yang baru 2-3 kali pakai dah tak muat..simpan jugak konon-konon lepas dua tahun nak beranak lagi..tapi takder rezeki, sampai umur dia 7 ni ni baru nak ber-adik, baju-baju lama dia pun dah kasi orang, kalau simpan pun dah 7 tahun dah tak elok kalernya..

ni dah dapat adiknya, kena shopping again macam anak sulung pulak..girl pulak, of course la pink-pink..and pooh..ahahah

Apash said...

hai mama rayyan,
arini 1st time sy bc ur blog..best bc ur blog..

currently, i pregnant 25weeks..saje ske bc blog mommies nie..utk gain info from mommies's experiences..

Salam perkenalan dr saya..

anyway bj rayyan yg yellow tu sy pon ade beli br2 nie sbb ade sales kt parkson Ipoh..hehehe...

Jiey^Mien said...

Hi Apash.. Welcome.. :-)
Salam perkenalan..
Hopefully ada something that you can gain from ths blog..
Congrats on ur pregnancy.. Best kan pregnant?? Rindu plak.. X sabar utk 2nd one..
Ish, bj baby mmg cantik2.. Jiwa kacau kalau x beli.. Hehheheh.. Tu blom baby gal lagi tuh..
Nnt I'll check out ur blog k..