Monday, January 23, 2012

Kita Ibu yang kejam!! Entry pendek utk Ibu Nabila~

Ina, bukan Ina sorang yang kejam. Jiey pun kejam jugak.. Laaagiiii kejammm kottt.. Hehehehe..

Muka takut sebab kena paksa naik swing.. Pastu tak puas hati sebab kena pakai cap.. These 2 are for his sensory..

Kalau demam, kena buat aktiviti gak.. Tapi aktiviti yang simple dan tak melibatkan fizikal la.. ~Tak dapat duduk, meniarap pun jadi.. :P

Kalau dalam keadaan sihat, buatlah lebih sikit.. :-)

Kat mana-mana pun budak ni kena paksa berdiri.. =P

Bukan mama n ayah je, Uncle pun join kitorang 'paksa' Ian naik bola jugak.. Dari baby lagi, sampai sekarang.. Kejam tak???..

video
Ini tangisan bayi pramatang dengan corrected age of 3 months.. Sama macam Cik Bella, Ian pun jadi mangsa kekejaman mak dia gak..
.

Bila mana hati rasa tak sanggup nak tengok Rayyan Ariff terpaksa 'bekerja' untuk belajar, Jiey selalu pujuk hati, mothers are sooo unlimited.. Kita akan sentiasa dapat lentur hati kita untuk jadi apa sahaja.. Sama ada keras atau lembut, kita sedang membentuk anak kita menjadi manusia.. :-)

Ina, Jiey kagum tengok Ina.. Pinjam sket semangat Ina untuk Cik Bella.. So that, Jiey pun akan senantiasa bersemangat untuk Ian.. 
*Sayang kamu*

3 comments:

Noina said...

yeah..jiey..moga kita terus bersemangat juga...:)
p/s: ku mahu menelefon kamu..ada hal..tapi ku agak bz sket..maybe nanti boleh kita cit cat.. :)

Bicara hati ibu aisya said...

Kalian mmg ibu-ibu yang superb!Ayu adore kamu berdua ;)

*Seorang ibu sanggup jadi apa sahaja untuk kebaikan anaknya walau dituduh kejam sekalipun.

wan nurul hezrina said...

semoga terus bersemangat=)