Tuesday, September 25, 2012

My charming son..

At times, he can be soooo sweet and charming..

Lately, suka benar nak riba Adik. The thing is, Abang kita ni kasar.. Tarik Adik kasar-kasar as if Adik tu anak patung dia..

 Sibuk nak riba Adik yang tengah syok tengok Pororo.. Sengih-sengih tu...

 Adik dah nak nangis sebab rimas..
.
 Mau tak rimas kalo dah gini gaya..

 My babies.. :-)

Haaa.. Dia start dah.. Terus ambik Adik from him.. Kalau dibiar lagi, makin terukkkk..
:-)

5 comments:

thelighteyes said...

dye geram kat adik dye lar tu..comelnye diorang..ase nak peluk cium jerw tgk..tlg buat untuk saia ye..

Cik Cammy Lia said...

hehe comel

Hani said...

bagus abang... dia dah mula develop rasa kasih sayang pada adik dia....and mula pandai nak tunjuk. it just kadang dia orang ni umur2 gini x pandai cara yg betul.

mamaelly said...

hihi abang yang penyayang gitu

minatgiler said...

sama la macam anak saya.. contoh kalau dia tengah syok layan spiderman dekat ipad, tetiba adik datang dekat nak join (kacau). depan mata kita dia tolak sampai tergolek jatuh. terhantuk la kepala si adik..

bila acah dia kata nak bagi adik kat orang sebab dia tak sayang, menangis macam kena pukul pulak.

terus cakap sayang, pastu cium banyak kali.

sayang si abang memang camtu kot. :D