Monday, September 3, 2012

Nursery hunting..

Managed to do nursery hunting.. Hantar Rayyan Ariff to school, pergi breakfast dgn En.Hubby, and proceed  with proses cari mencari. Seronok juga dating berdua sesekali, maklumlah, usually mana2 pergi ada 2 extra handbags.. One hers and one his gitu.. Masing2 carry sorang satu.. Hehehehe..

Found one nursery that willing to take Rayyan Ariff in. Dengan Rifa Aleesya sekalilah. Berat pulak hati nak tinggalkan budak berdua ni kat nursery. Tapi takde choice.. Redha je la.

And today, masa gi ambik Rayyan Ariff back from school, heard his teachers talked about Rayyan Ariff. Puji-puji. Alhamdulillah, he's doing good. Top in his class bak kata Cikgu dia.. Hahahha.. Anak mak dpt no.1 wehhh.. =P

Errr.. Nak tanya, nursery yg tempat nak hantar the kids, bersih n lapang. Penjaga pn nampak OK. Babies ada 4 campur Rifa Aleesya. Yang peliknya, tadi tak nampak toys pn.. Bukan taska supposed to have toys ke? Pelik. I believe that toys can do wonder on children.Sebab tu kat umah ni byk toys.

Ke memang taska takde toys eh?

Image from google~

4 comments:

JaSmIn said...

selamat hari raya buat kak sekeluarga.pelik jgak lah kak, hah mungkin sume toys da simpan kasik kemas sikit.positif thinking hokey kak! ;p

Anonymous said...

aikk. taska takde toys?
abeh budak2 nak buat apa nnti?
tidur je?

transformed housewife said...

biasanya taska ada toys cuma byk yg sembunyikan dan bg budak2 main pd masa tertentu je. diaorg malas nak kemas sokmo2.

Jiji said...

dia simpan kot... ye la kan kalo tayang je budak budak ni cepat boring