Thursday, April 12, 2012

Menghampiri ke angka 4~

Cepat sekali masa berlari bukan? Anak kecil saya di dalam gambar di atas bukan lagi seorang bayi comel, sudah tinggi benar dia.. Berubah menjadi kanak-kanak yang cukup handsome di mata saya, ibunya..

Harus sahaja saya panjatkan setinggi-tinggi kesyukuran di atas kurniaan ini. Betapa.

Keterbatasan waktu menghalang saya untuk merancang sebuah majlis hari lahir untuk anak ini. Namun saya sudah berniat untuk mengadakan jamuan kecil di sekolahnya. Sekadar bersedekah dan menggembirakan anak-anak yang senasib dengannya..

Untuk tujuan ini, sudikah kawan-kawan berkongsi tentang mana-mana pembuat kek (preferably yang masih free for 12 & 14 May) di sekitar Kuala Lumpur atau Ampang? Saya mahu menempah 2 buah kek berbentuk kereta dan cupcakes dengan gambar kereta (individual packaging) sebanyak 70 buah.

Sekian, terima kasih.
:-)

P/s - Hah, ni jangan nak kata show off pulak. Niat mentioned kat sini so that kawan2 boleh bagi suggestion untuk tempah kek yang sedap with reasonable price. Setakat nak sedekah makanan orang tak heran kot.. Ronald McDonald tuh siap donate snoozelan room lagi kat sekolah Ian! ;-P

8 comments:

Rozuan Ismail said...

wah, dah nak masuk 4 tahun ye.dah besar

YanaHime said...

salam....cuba try cari kat fb...simply delicious...she made handmade cakes...area KL tp sy tak sure kat mana....btw, happy birthday bt Rayyan Ariff...

littlehumblelynn said...

K.lin ada kenal satu baker dok kat tmn kosas.rega reasonable.kak naz namanya 0196493155.

-iLLa- said...

www.zauqi.com.my

sangat sedap & cantik!

Nida Mohd said...

Cer klik blog kak jasmeen ni..
http://www.chocolatevanilla-jasmeen.com

Sy baru je pick up kek utk birthday anak-anak semalam..sedap jugak la..
Macam-macam kek dia boleh buat..cumanya rumah dia kat seksyen 18 shah alam..dan dia tak buat delivery kalau tak silap sy..

Anonymous said...

hi dear..I selalu follow ur story..hihi..takde keje..u can try this lady whom I got her cakes when I celebrated my 2 yr old girl's birthday..very accomodative, above all, reasonably priced..check out her blog: http://mybabydeco.blogspot.com/

Anonymous said...

salam,

sy silent reader kat sini.....kakak saya buat kek....dia kerja kat upm bhgn kulinari ni....dia xde blog,cume fb je....tp yg tempah kek ngan dia selalunye mulut atas mulut....bole try n harga adalah berpatutan...

Dia bole buat kek angry bird yg betul betul mcm real tu....

Ini no dia 019693 2126, nama dia ainul najwa....dia bole hantarkan.....xpayah pickup....

Regards,
shud.

mama adaman said...

try this.. zazbakery.blogspot.com