Friday, December 12, 2008

Rindu yang terpendam..

Hari ni, hari yang ke-3 saya tinggalkan Rayyan dgn Atuk & Nenek dia kat KB. Rindu?? Tersangatlah sangat.. And this morning, mommy called to tell me that Ian woke up at 4.00am last nite.. He cried and cried. Nothing that they can do to stop him from crying.. After that, my sister gave him my blanket and as expected, he stopped crying and started to smile. In just a while, he fell asleep..
.
Aduhhhh.. Sekali kamu merindu, beribu kali mama merindu nak.. Everytime I called him, he'll talked back and keeps on repeating, "Ibu.. Ibu.. Ibu.." Penat dah saya betulkan, "Mama la.. Ma.. Ma.." Dan dia ulang, "Ibu.. Ibuuuu.. Ibuuu.." Haiyooo.. Tak makan saman.. Setakat ni, besides all the baby's babling, 3 benda yg dia selalu sebut.. Ibu, Abah & Abu.. Hahhahhaha.. Xtau la ape abu tuh..
.
Am going back to KB tonite and will be back on sunday.. Off blogging for 2 days.. Buhbye peeps.. :P
.

Baby yang kerinduan!

P/s - Penatnya nak blk.. Dh la esok ponteng keje.. Xpe la.. demi anak..

5 comments:

eiNa said...

salam singgah...1st time jengah.. =)
sedihkan bla bejauhan ngan baby kta..

Jiey^Mien said...

Salam Eina.. Sangat sedih.. Especially bila kita tau yang dia pun dok teringat2.. Rs nak terbang blk jer..

Syeda said...

hmmm i paham apa itu rindu.
but i bet rindu dengan anak mesti seribu kali lagi hebat ngn rindu yg i pernah rasa tu.

betul tk?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

abu?wahahaha..sama mcm nuha..tu tandanya rambut mama ian bakal gugur..

Rose Nieza said...

haha..mierzan pun ade baju ayng sebijik dgn Abg Ian la

p/s:bile la nak update blog ni.Haish.....