Friday, January 22, 2010

Hari ini bersama buah hati pengarang jantung! =)

Owh.. Hari ini hari cuti bg kami.. Hanya berehat-rehat dan bermalas-malasan.. Seronok! =)


 
 
Happy kan putera saya? :P
*
*
*
Selamat berhujung minggu buat semua..
Kepada yang akan ke MBP gath, jumpa di sanaaaaa...
=)

15 comments:

mummy_adam said...

comel nyer.. teringin nak jumpa Ian.. huhu

joegrimjow said...

miss this happy face

yatie chomeyl said...

rayo cino kelik kelato dop mokcik? klu kelik, hjt nk ajok g bekwoh adik ore di umoh abah di kota...insya Allah ore kelik jugop. teringin sgt nok jupo dgn abe Ian hensem nih :)

alyyani said...

jiey, ko da pakai dslr eh? makin menawan la gambar2 ian. cewah!

h4ni3 said...

jiey.. ada 'jodoh' kita jumpa hari ahad ye.. nama takde dlm list, tp x malu, nak pegi jugak. hehe.. hope to see lil Ian there :)

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Ian,u'r so cute! Jatuh cinta kat pandangan mata n senyumannye itu ;D

Drama Mama said...

haf fun at the gathering. and happy weekend to u, i pun tak sabar nak rileks2 weekend ni padahal tiap2 hari pun dok rileks gak. hahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Ummi Salsabila said...

happynye ian..see u at MBP ok..

Marsha~ said...

bilalah dpt jumpa rayyan ni agaknye??? herrmmm....

laila said...

cute Ian!
be happy selalu tau!
good boy
*hugs*

Rizziela said...

memang cute sangat Ian ni....
memang best kan habiskan masa putera tercinta kita

miezrina said...

maintain comel Ian ni haaa..... rindu btl kat dia... bila nak berjumpa neh eh?

jiey dah guno DSLR ko weh.... lawanyoooooooo gambar... ada bakat neh

maya amir said...

ohww mmg best bermalas-malasan dgn si comel:)

Mokcik Long said...

Sampuk, kalu dale bahaso Kelate kito gk, ttegur. Ngosek la kalu nk mudoh pehe.

puterikurekure said...

Ian putera yang datang dari syurga.
:)
geram ok tengok dia senyum. comel/hensem! (tak tau nak pilih mana satu. comel atau hensem. sebab Ian memiliki kedua2nya)