Wednesday, January 27, 2010

~Ini entri menunjuk-nunjuk. Sila baca yea~

Korang ada tak gadget riban2 letak main2 jer kat telinga anak?
.
Kami ada! Ni haa...
.
Ape barang kalo stakat pakaikan anak baju yang branded2.. Cuba try pkikan menda alah ni..
Hehhehe..
.
Ok. Serius jap.
*
*
Memang tak sanggup tengok bila Rayyan Ariff meronta-ronta ketidakselesaan dengan air mata yang berjurai-jurai..
Tak sanggup..
Tapi hati harus keras untuk masa depan dia..
*sigh*
.
Semalam selesai fitting, hingga ke hari ini Rayyan Ariff tergaru-garu telinga..
Tak selesa lah tu..
.
Alat ini hanya akan kami pakaikan apabila selesai satu lagi ujian pada minggu hadapan..
His hearing is improving. Kalau salah setting, boleh mengakibatkan hearing loss..
.
~@extra careful@~
.
Sebelum berhenti,

Cuba korang carik magazine Perempuan yang ada cover Maya Karin & Aaron Aziz kat depan..
Pastu sila belek page 64..
Ada gamba kawen me & hubby..
.
Muka saya tak nampak, cuma muka hubby sahaja yang jelas.. *Chett*
.
Kata teman adik saya : Eh, ni abg ipar ko? Yang ni sape?
Kata adik saya : Kakak aku la tu..
Kata teman adik saya lagi : Ko biar betul?? Tipu lah! Rampingnya!
Kata adik saya pula : Dulu memanglah kurus..
.
Saya mahu menunjuk-nunjuk lagi:
Badan saya adalah boleh lentur.. Kejap gemuk, kejap kurus, kejap gemuk, kejap kurus, lama gemuk, tak kurus2 lagi..
Hebat kan?
:P
Sekian.
.

P/s - Aly, jaga2 wehh.. Kang Ely masukkan gamba ko plak dalam magazine dengan tag *Gambar hiasan* :P

19 comments:

izzahazfar said...

hahaha...akak ni bdn ape boleh kejap muk jap rus...akak maintain je kot...hahhaha

* utk ian semoga alat tersebut sesuai dan berguna utknya..!

makdara terdiva said...

jiey..hakak tertarik bab badan yg bole lentur tu..
mcm hakak..kejap kempis..kejap kembang..langsung x kempis2..hadoiiiii..tapi tetap mainten comey..[perasan...hahaha]

p/s: mmuah utk Ian

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x pernah beli magazine tu.
tepek laa kat belog, nak tengok.hehehhe.

alyyani said...

tak tahan dialog adik ko weh : dulu mmg lah kurus. saba jela. hahah...

bab badan mudah lentur tu aku setuju sgt. kejap kang slim gile, kejap kang chubby balik. org lain susah nak jadi cam ko tau. heheeh...

weh weh, ely dah mengembangkan sayap ke? patut la lupe kawan yek. mag perempuan bila ni? baru lagi? wajib aku belik nak tgk gmbr kawen ko. :D

Elyn said...

ekekek ni entry menunjuk ek jiey??? takpe sekali sekala......

lin muhamad said...

ni alat ape eh jiey?sori..nk tau jugak..

xpela tak selesa kejap,demi kebaikan masa depan ian..

lin muhamad last post..#NOW EVERYONE CAN COOK..no more excuse k!

Adinina said...

kelakar...ingatke badan leh lentur tu maksudnye mcm gymnast.boleh stretching2 ke belakang semua..hehehehe....

puterikurekure said...

jiey...ciannye Ian. takpe2. lama2 nanti dia biasala tu. =)

ok2. nanti kite checkitout. pg 64 kan? :)

laila said...

wahhh boleh lentur yea kak
magic2
huhu

yatie chomeyl said...

gmbr mano hok tubik dale mjlh tu? tepek la di blog, nk tgk retep ;)

eiNa said...

jiey...scan la magazine tuh nak tgk same.. :P

Ian, x selesa sikit tak pe.. untuk kebaikan Ian k.. :)

Rose Nieza said...

Wah..ni entry mmg berlagak habis ni. Tak hengat..Paling tak tahan, masuk majalah gambar kahwin tu, Mak nak juge!!(Gile glemer)
Jiey, perlukah Ian pakai gajet tu all the time.Kalo die still boleh dengar cam biase, x leh ke x pakai? From 1-10, berape tahap pendengaran Jejaka Berbulu Mate Lentik itu. Hehe. Kalo 7-10, perlukah pakai? Hmm..(Ceh, cam aku pulak yang Dr). Hehe

h4ni3 said...

ha'ah jiey..
tepek la kat blog
permintaan ramai ni ;)

kak zue said...

akak suka ayat intro jiey tu..hehehe..

My Life My Journey.. said...

jiey,
gemuk tak per asal sihat.. kot kurus hati tak senangpun payah!! dont worry u still look gojes..

AppleCrux said...

scan le gambo tuh..tepek sini..hehehe..

Ummi Salsabila said...

mana gambonyer.nak nengok..xbeli la megazine tu.hehehe

xthn ayat intro jiey tu.hahaha

mamamiera said...

lunch nnti nak pi cr magezine tuh..
page 64 kan.. okeh2 igt..
alah xkire lah kurus ke tembam ke..
janji sihat walafiat ye jiey.. ;)

Pink dan Biru said...

hi mummy..come visit our little shop http://pinkdanbiru.blogspot.com. see ya!