Friday, May 25, 2012

Gigit telinga??

Sengih-sengih @Klinik Audiologi UKM. 25/5/2012
.
"Dia ada campak-campak hearing aids dia tak puan?"
"Ada kot..  Sebab ada a few times kita picked it up from the floor. Nak pakaikan paed clips dia taknak."
"Kat bahagian tepi ni macam ada kesan kena gigit ni Puan.."

Amboiiii. Hebatnya budak bertuah ni. Hearing aids ni RM8K sepasang nak, bukan RM8. *Pengsan*
Esok kena bawak gi servis lagi. 
*Lap peluh*
 

8 comments:

Rozuan Ismail said...

mahalnya Rm8K

Eliss Mie said...

terus rasa nak menyanyi lagu aqasha :) Inginku Gigit-Gigit Cuping Telinga Kecilmu :)

ieda said...

hehe...

Anonymous said...

Amboi, abang rayyan.. bergaya nya dia.. da sihat la tu. Semoga kamu dibawah lindungan NYA selalu sayang.

transformed housewife said...

adoila Ian. sabar jelah.

Mamanurin said...

ekekekeke Ian geram tu

Pnut said...

alalaalal abg ian.... notti ek... eheheh meh tolong lap peluh mama gak..

AIN NAZRI said...

waaaahhhh abg rayyan,,.. nape gigit telinga tu.. mahal tu nak oiii.. 8k tu.. aunty pon belom tentu mampu.. jgn notty ye budak hensem..