Monday, November 17, 2008

One step further..

Ian has reached one step further! Now he can turn! Bravooo big boy!!! Yes, again, it's not a big thing to others but to me, it is a sign of a promising future!! My mom called me when I was at my workplace earlier today just to tell me the good news!
.
12.05.2008, Pantai Medical Centre, Bangsar - It was the day that I gave birth to my Ian. He was born @ 8.12am.. Since I went thru a c-section, the Dr didn't allow me to go and and have a look at my baby there and then. I have to wait first. And of course, they cant bring Ian to me as he was placed in NICU with special care since he was born premature with a serious medical condition.
.
Later at about 815 pm, my gynea, Dr.Raman came, "How are you doing my dear?" He asked me. He's a very nice old man. A fatherly type. "I'm doing ok Dr. How's the baby? Can he walk Dr?"
.
There's a smile on his face. "He's doing ok. At least he tried to cry. Bout walking, hmmm..let me see.. If he can walk now, it will be a great miracle in medical history.. I dont think he can walk at the moment. Let us wait till he's one year old k.." Still, there's a smile on his face. (Told you guys he's a very nice person! N, he's one of the fist specialist in fetal medicine in Malaysia! X sombong k..)
.
I laughed when I heard that. I know that he's trying to calm me down by making me laugh. "After Dr.Das has checked everything and take off the urine bag, yes you can go down to see your baby.. Most probably by tomorrow morning." He added.
.
Cant wait for Ian's first step! Bila tau Ian dh bleh pusing ni, rasa cam dan dan tu jugak nk gi klinik Dr.Raman and tell him all about Ian. Excited. Tp xtau la bila bleh gi.. Nak slot in camtu jer, dia nih busy all the time. Nak wat appmnt, cam beria nau plak.. Hehhehe.. Btw, Dr.Raman and his team are stationed at their own clinic in Taman Tun and most of the time, they only accept 'unique and isolated' cases.

Sweet dream my koala bear


Inilah bait-bait yang pernah saya abadikan di dalam blog lama saya pabila mengetahui kondisi Ian : "Walau apa pun yang terjadi, saya tidak akan putus harapan.. Saya percaya pada keajaiban.. InsyaAllah tuhan akan bersama hambaNya yang sabar.. Andainya satu masa saya terpaksa melepaskan, saya tetap redha.. Mungkin hati saya akan pecah, jiwa saya akan luruh.. Tapi ini takdirNya.. Seandainya DIA tidak dapat berada bersama saya untuk seumur hidup saya, biarlah saya yang menemani DIA untuk seumur hidupnya.. Semoga kasih sayang yang ada akan terus utuh selamanya.."
.
P/s - Saat ini, saya masih berpegang kepada ayat yang sama. Lebih2 lagi setelah saya melawat beberapa blog yang mengabadikan kisah kehilangan anak yang dicintai..
.
"Dan bagi tiap-tiap umat ada tempoh (yang telah ditetapkan); maka apabila datang tempohnya, tidak dapat mereka dikemudiankan walau sesaatpun dan tidak dapat pula mereka didahulukan"
.
Sesungguhnya, dariNYA kita datang, dan kepadaNYA jua kita akan kembali..

4 comments:

nellyberry said...

Apa pun, usaha itu penting...then let 'takdir' yang tentukan.

apa pun, senyumlah kerana 'dia' memang takdir kamu untuk kali ini.

Jiey^Mien said...

Thanks Dear.. Yup, DIA lah takdir terindah!

Elyn said...

salam kenal.... thanks sbb jenguk blog saya...

Jiey^Mien said...

Salam... No prob. X rugi tambah kenalan.. :-)