Tuesday, March 23, 2010

Seksi itu indah..

Rindu pada budak seksi ini?
.
.
.
.Seperti biasa, dia masih sibuk dengan penerokaannya.. =)
.
Rayyan Ariff gives the perfect definition of cuteness!
.
.
At least, pada saya dan ayahnya lah.. =)

25 comments:

ME said...

comel sgt...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

maunya tak rindu...nasib dak ensem ni pakai pampers...kalau tak sure aunty kena tutup mata baca entry ni...hehehe

laila said...

pada saya jugak!

misz_nierah said...

he's totally cute kak jiey. =)

LoVEaQshA said...

Rayyan so cute..for me jugak!!!

Pnut said...

dun worry Jiey semua emak pak pun kata anak dia comel... you are not alone...

biar pun mata org lain anak kita sepet ke?? bibir tebal ke... di hati kita emak bapak anak kita tu tetap comel, sedap mata memandang...

gina marna said...

hai sexy....hehe. ni nak mancing ke ape dlm baldi niiii??? :)

yatie chomeyl said...

pada cik yatie jugop ;)

Leen Die said...

ini budak thomeii nama ngan sama ngan anak ummi leen..thomei sungguh duk main air tuh...wahh..jauh dr expactation doktor jiey..chaiyok2 Ian..Ian nanti mintok ngan mama adik deh..hehehhehehe

Nieza Ishak said...

Jiey,

walaupun nieza pemerhati dr jauh ..
tp mmg dah nampak banyak progress rayyan ...

sukerr tengok ...
makin comel dia ...

eiNa said...

chumel.. pandai explore things... =)

Elyn said...

hamboiiii dpt air kemain lagik ek!!

syira said...

Rayyan Ariff memang cute!

Jiji said...

waterbaby@!~

idah said...

comey nya ian....=)

puterikurekure said...

hohohoho...
main air adalah terindah!

suka tengok gambar last tu. Ian macam tau2 je mamanya tengah snap2...

ummisofea... said...

comey sgt2..

MamaAdwanEncem said...

muah kat dia... mmg ian ni cute, macho n encem gitu... oooo men air ye.......

ieda said...

he is much stronger & smarter then b4....look at his eyes.

My Life My Journey.. said...

yes, absolutely cute..!!

Dong & Dia said...

kiut dan encem.

Izan Ishak said...

ian sgt cute pada aunty izan juga!

Manjakusayang said...

Ha...Ian main air yer,,, sama dengan Husna..suka main air...sangat2 cute Ian ni :)

mamaelly said...

alamak..rayyan cekcinye...malu la anak dara auntie elly dlm pewut ni nampak dia cekci cam tu..heheh encem tul rayyan nie..

iem said...

comey nya ian....=)