Monday, March 1, 2010

Rindu senyumannya..Rindu rengekan manjanya..

Hari pertama bekerja setelah sekian lama..
Serius rindu!!
Setengah tahun berkepit dengan nyawa kecil ini, buat saya ketagih padanya!!


Waktu, cepatlah berlalu..
Kamu memisahkan seorang ibu dengan anaknya..
Saya tidak menyangka ianya akan menjadi seteruk ini.
=(

Apa yang sedang dia buat di rumah?
Bagaimana dia dengan sepanjang ketiadaan saya?

Honestly, I think he's doing better than me..
*Nak, jangan lupa mak nak.. *

P/s - Office sekarang ini adalah sangat strict. Penggunaan internet sedang dipantau. Tsk.. tsk.. tsk.. No more bloghoping.. Balik umah kang berebut lappie ngan Cik Su Ian.. =P

21 comments:

MRS. K said...

i'll be fine mummy... dun wory...

Sue said...

terusik hati tgk gambar ian.. wajah penuh kasih syg.

sabar la jiey.. nanti ian faham jugak mama nya perlu kerja. progress ian pun da makin baik, kan... at least tak terlalu risau..

CatlinaFly said...

salam, jiey dah naik keje ye?mesti rindu sebab dah lama duk umah dgn Rayyan..

IdzaLia said...

betoi kan klu dah biasa berkepit dgn anak ni susah sikit nak berenggang tu. kena ambik masa kan.. comei anak teruna akak ni..hihi

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mesti perasaan tu sama masa mula2 tinggalkan baby bila habis pantang kan..Ian mesti ingat pada maknya yang chomel lote tu :)

Marsha~ said...

rindu kan??? sy pun rindu anak2 sy... ape nak buat, kite cari rezeki.. :(

puterikurekure said...

alololo...ciannye Jiey. ye la. 6 bulan u bersama anak tersayang. mana tak terbayang2...

keje elok2 k jiey.
:)

alyyani said...

samala weh, aku ni berebut dgn paksu nia. dia nye laptop dah rosak. hahaha... ian ok je tu. mama ian pun kena ok gak ka. focus2!

izzahazfar said...

SELAMAT BEKERJA KEMBALI KAK..!

~farahsyeefa~ said...

mcm tu gak la prsn sy masa mula bekerja hbs pntang dulu...sedih je teringat anak...:)

RieNa said...

salam,
kita yg 2 bulan je dok dgn anak selepas bersalin, masuk kerja mcm nak sasau rindukan anak, apatah lg awak yg setgh tahun bersama siang mlm.

sedih T_T

tp jgn risau, Ian baik2 saja di rumah.. :)

Elyn said...

selamat bekerja kembali jiey!!! heheheh sure balik kang terkam ian ek!!

hati - ema said...

huhuhu.... selamat kembali bekerja...

mrs_zura said...

hmm...rindu ye...xpe..mama gi cari duit kan..ian paham tuh...n hopefully bibik will take care of him btl2...kak jiey..nape x respon pun kt discussion 4 gathering huhu..

Manjakusayang said...

mesti terasa kehilangan bila kat opis kan... Saboyer... lari setengah hari jer lagi...

mummy_adam said...

huhu.. xbesh kan keje, kalau dpt dok umah berkepit ngan diorg nie.. besh kan.. windu nyer jugak..huhu

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ala cian nyer....

My Life My Journey.. said...

Jiey,
Faham sgt2.. kalaulah kalau kita ni aa duit sebakul kan, malas nak kerja2 lagi, nak dok dgn anak2 jer kan.. :)

h4ni3 said...

jiey,
sure malas bangettt nak gi keje kan. isk isk.. kalau la sistem negara kita ni mcm overseas, ada elaun utk anak2, sure kita pilih jadi sahm je kan

A.I said...

Dah stat keje ye? sabo, pikirkan yg terbaek aje tau. rasa rindu tu mmg takleh nk buang la..sbb dah biasa berkepit ngan dia...huhuhu..sabo ye

Izan Ishak said...

jiey...moga ian faham pengorbanan mamanya suatu hari nanti...
**mak mana yg tak rindu bila anak ditinggalkan pegi kerja...asik terbayang2..