Wednesday, May 12, 2010

Sujud syukur padaMu, atas segala cinta..

At birth:
.
.
NICU days:
.

Going home:
.
0 - 12 months old:
.12 to 24 months:
.

video

"Ketika cinta bertasbih nadiku berdenyut merdu
Kembang kempis dadaku merangkai butir cinta
Garis tangan tergambar tak bisa aku menentang
Sujud syukur padaMu atas segala cinta
.."

23 comments:

ummuabdullahsyaakir said...

Salam kak,
dah lma tak dtg blog ni...rindu tgk akk n ian ^_^

Selmt hari Lahir buat ian syg.Moga jadi penyejuk mta penawar hati ibu dan ayah

Buat kak jiey,moga tabah hadapi liku2 hidup.U're super mummy....

Happy mother's day to u

kiki lala said...

happy birthday Ian sayang....trus kn mengorak langkah mu mengenal dunia...u have a great, strong n lovely family behind u....
*hugs n kisses IAN* n happy belated mother's day kak jiey

izzahazfar said...

hp bisday abg ian!

dari adik akmal

Sufeenan779 said...

Subhanallah Jie..menitis airmata mengakui kebesaran kuasaNya..tiada apa yang mustahil bila Dia berkata 'Kun Fayakuun'

Ananda Ian,teruskan berjuang..dirimu sumber kekuatan!

laila said...

happy birthday rayyan
alhamdulillah
semuanya tanda kasih sayang Tuhan pada hambaNya

tini said...

hp birthday ian! aunty bangga dgn ian n mama. go grow boy..

misz_nierah said...

Sujud syukur padaMu atas segala cinta

Elyn said...

alhamdulillah......

happy birthday ian!!

iem said...

happpy birthday ian!!besar betul kuasa tuhan..auntie bangga ngan ian

puterikurekure said...

bergenang2 air mata ni.
besar sungguh kuasa-Nya.

alhamdulillah...syukur padamu Allah kerana memberi Ian kepada kami semua. ketabahan Rayyan Ariff, keletahnya cukup memberi seribu warna dalam hidup kami.

Happy Birthday Ian sayang.
:)

kuntum said...

happy birthday to Rayyan sayang..
dan selamat hari ibu to mama jiey..
saya syg both of you..
sayang dgn keletah rayyan..
sayang pada ketabahan mama jiey..

semoga sentiasa dilindungiNya..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sedih melihat gambar Ian di icu.
tabah sungguh Ian yer...

Alhamdulillah, Ian skrg dah byk berubah....berjuang utk terus hidup. semiga hidup Ian terus ceria dan gembira di samping ayah dan ibu.

Pnut said...

Happy Birthday sweet Ian..
Muaaahssss kiss from Alesya...
lagi sebulan Alesya pun 2 tahun...


tata Ian..
love
Alesya

Pnut said...

Happy Birthday sweet Ian..
Muaaahssss kiss from Alesya...
lagi sebulan Alesya pun 2 tahun...


tata Ian..
love
Alesya

Heartilyina said...

happy birthday ian! semoga membsr menjadi anak yg sihat, bijak n soleh ye :D jiey... kalau 'abid ada lg skrg mesti dh bsr sama mcm ian...

kamalnzura said...

happy birthday Rayyan!

Jiey^Mien said...

Dearest sisters,

Thanks for the lovely wishes and continuous support.. It meant a world to us! *HUGS*

Manjaku said...

hepi belated birthday Ian... Sori lambat wish... Ummi rindu nak gi blog jiey. Tp, sekarang memang tak sempat menjelajah blog kawan2. Buzy giler kat opis... huhuhu

Nadiah Sidek said...

happy birthday rayyan! seronok tgk perkembangan rayyan :)

ibunoor said...

Salam kenal...salam ziarah...

Teruskan menulis kak...saya follow.

Semoga akak dan keluarga terus terlindung dari kata-kata yang menyakitkan dan semoga dirahmati hingga ke syurga.

Silalah berkunjung ke mari ya.

Diyana Zulkifli said...

jiey,anda adalah ibu yang hebat.*berkaca mata saya membaca entry ini..

fira said...

salam dik..may be kita x kenal kot..akak sedih bila bc blog ni teringat kisah anak akak yg lahir 31 weeks sama ngan anak adik..tengok gambar2 tu membuatkan akak teringat dia zaman kecik...smpi skrg akak masih lg terbayang wajah ms kecil...kita same tp keadaan anak akak x mcm anak adik la..dia skrg nih baru 9 bulan..anyway same kita doakan anak2 kita sihat walafiat..

lynda said...

salam kak,

mengalir laju air mata saya ne...akak memang kuat. Saya doakan ian membesar dengan sihat.