Monday, August 1, 2011

Pertemuan setelah sekian lama~

Alhamdulillah, setelah sekian lama, dapat juga kami adik beradik daripada keluarga superkids bertemu mata, berkongsi cerita.. Lama benar tidak bersua muka.. Rindu betul pada anak-anak saya ini.. Namun rentak saya pada malam tersebut agak perlahan kerna perut yang ketat dengan pelbagai makanan yang enak-enak hingga serasa sukar untuk bernafas! *Owh Mama Put, superb mee goreng kamu*
.
Ini Rayyan Ariff yang asyik melekat dengan Babah Aiman.. Ayah panggil pun buat derkkk jee..
.
Aina Nasuha, baby baru keluarga kami.. Tengok Aina, serious tak sabar nak tunggu Baby RA.. :-)
.
Appetizer, kalau dengan Abi Farid, food presentation pun superb!! Kenyang tak ingat!! :-)
.
Budak yang pandai bawak diri coz nak bagi Mama makan.. Pastu rajin sepahkan mainan kereta Abi Sarra.. Sorry Abi, sorry ummi.. 
Abang Nadime yang melampiaskan kerinduan dengan memegang Baby Aina..
.
Abang Rayyan boleh main elok-elok dengan Aisya, nampaknya, memang bleh jadi big brother la.. :-)
.
Lope & Phia dah siap berbaju raya.. :-)
.
Ni couple yang tak habis2 neh.. :-)

Kalau tengok pattern, Mama Put ada Lope & Phia, Mummy Ayu ada Abang Nadime & Adik Alanna, Babah Aiman pulak ada Aiman n Aina, InsyaAllah, Abang Rayyan akan menyusul dengan Puteri RA, so agak-agaknya, pasni kalau dah masa Sarra, Nabila n Aisya beradik, mesti boys kan.. And adik Habib & Irfan plak, girl.. Hehehheh.. :P
.
Menu malam tu memang makan tak hengat la.. Dengan roti mumtaz, mee grg, nasi grg, pizza, spaghetti dan macam-macam lagi, memang dah rasa macam ikan buntal dah.. Nak bercakap pun dah tak boleh nak beria sebab kenyang sangat!
.
Nak mintak maaf lagi skali ngan Mama Put, Mummy Ayu & Ummi Ita sebab bleh tertinggal bawak barang-barang korang.. Dah berkurun dah birthday gifts Lope & Nadime ni.. Untuk Ummi Ita plak, next jumpa, Jiey bg ehhh..
.
Seronok dengar crite Sarra & Nabila bersekolah.. InsyaAllah, ada rezeki, Ian join gak ehhh.. :-)

7 comments:

Rizziela said...

Bestnya berkumpul ramai-ramai..nampak semuanya happy kan

Bicara hati ibu aisya said...

AMIN.. masin mulut jiey pasni leh dapat baby boy lak.hehehe..

umi aiz said...

wah meriahnye...moga ank2 ini sentiasa sihat sentiasa...

Ummi Alisya said...

yeahhh...rumah kami sentiasa terbuka untuk anak2, papa, mama, daddy, mummy, ayah, ibu... bebila saja boleh datang.

pasal semak2 tuh, no problemo lah. tak sampai seharian pun nak mengemas. kalo takde org dtg pun, tetap semak rumah kami... hehee.

(abi sarra suke buat sepah!)

Noina said...

hehe..adik lelaki yek..tapi rasa cam tak puas nak anak pompuan lagi..hehe..

MuizMuaz said...

wah best nyer berkumpul..sya suke bce blog kamoo2 sekalian..

Puteri Nuur At-Terawis said...

mee goreng itu adalah version campak-campak :p