Thursday, September 24, 2009

Aidilfitri yang lalu..

This was last year..
.
Eid Mubarak 2008
.

In this photo, Rayyan Ariff was only 5 months old..

And this was taken recently..

Eid Mubarak 2009
.
Notice the difference??
.
It's the head control!!!!
.
Last year, even he was already 5 months old, he has no head control.. He can barely lift his head up, let alone to hold it for even 1 minute!!
.
Another thing that can be put into his "achievement lists" right??
=)
.
Ian with Kak Long and Kak Effa.. Kak Effa ni la yang selalu tanya ummi dia kenapa kepala Ian "tinggi" :P
.
P/s - More update bila dah blk KL.. Kawan2, Selamat Hari Raya (Errr.. Raya pun dah selamat kan??).. Kalo ada yang buat open house, jemput2 la ek.. :P

12 comments:

adex-aieda said...

salam aidilfitri..
cuti lg eik..?
adex dah keje...huhuhuhu

NoreLL said...

selamat hari raya...
maaf zahir dan batin...

Zuhaini said...

comelnya Ian... :)

pu3qute said...

selamat hari raya, rayyan dah makin besar dan comel la dia pakai baju melayu tuh.. mm mengingatkan saya pada ammar. tersenyum ku melihat rayyan. rayyan dapat duit raya banyak tak.. I.allah kalau jadi buat open house rayyan ajak mama n abah datang tau.. :)

Mamapinkie said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri to Jiey, Ian and hubby yea! How's raya Kat Kelantan? Seronok tengok Ian punyer head control dah makin bagus yea...alhamdulillah...Insya-Allah akak lepas raya nie start alik kot physio ngan Sarjit, dah mula boring lak buat kat rumah aje..hehee...alasan, nak kuar rumah sebenarnya...anyway, akak takda buat open house tapi jemputlah ke rumah nanti yea ;) Take care dear and enjoy your raya with your loved ones!!

leadleedeea said...

selamat hari raya....mesti ian dpt bnyk duit raya kan? heheheheheeeee~!!

izan ishak said...

selamat hari raya jiey...
maaf zahir batin kalau ada salah silap spjg jadi kwn blog ni ye!

**mmg nmpk lain...ian nmpk lebih macho sbnrnya!hehehe...
ian mmg anak yg kuat!

Belly-Button said...

selamat hari raya akak...
yea nmpk la beza ian last year ngn skg...he looks very gud dia raya..insyaallah raya next year da jalan kot dia...sama2 kte doa kan ye... ;)

SyahNur said...

salam aidilfitri jiey & family... comeynye family oren ni...

MamaTiaMia said...

selamat hari raya to jiey mien and ian..moga raya ni bawa bahagia pada semua..a very good progress from ian,go,go the strong ian..auntie wishes you a special raya and hopefully next year auntie can see your picture running,insyallah.

Farah said...

waah tema oren la tahun ni.

Elyn said...

saya sukeeee sgt kaler ni!!!!