Tuesday, September 29, 2009

Saya terfikir..

Kalau mahu ditutup terus blog ini, sayang pula.. Banyak kenangan kami di sini.. Kalau mahu dihadkan kepada pembaca terpilih, tidak adil pula memandangkan ianya hanya untuk 100 pembaca sahaja..
.
Sungguh ada 'sesuatu' yang mengganggu.. Bukan mahu lari, tapi mungkin ini sahaja caranya..
.
Untuk langkah pertama, mungkin akan tiada lagi archives.. Maaf!
.
Dan langkah seterusnya, akan ditentukan kemudian..

50 comments:

iBu ZulFaQar RayYaN said...

ish...kenapa nih jiey???ader lalat langau yg kacau blog jiey ker???????????

Ibu Eishah n Yusuf said...

ala..naper ni?lain mcm jer...

alyyani said...

uit, apekah yang berlaku???

~ChEnTa~ said...

larr kenapa ni... ada org mulut longkang menyibuk ker? persetankan ajer lah..

MRS. K said...

isk.. tetiba je..

CikNon said...

kalau jiey nk masukkan listed friend je, akak mintak jiey invite kan akak sekali yea, sbnrnya akak mmg mengikuti blog jiey ... kawan akak ada sorg yang sama2 tabah macam jiey ... kadang2 dia pun sama baca blog jiey ... nk amik semangat katanya

Liana said...

Eh Jiey... kenapa nie... Apa ler yang menganggu nie... Rindu ler nanti...Lalat...main jauh2...sho..sho..

AppleCrux said...

Jiey..jgn le smpi tutup blog...huhuhu..

Marsha~ said...

tulah.. kenapa??? kami semua sayangkan rayyan ariff.. kalau tak disini, kat mana pulak nak mengetahui perkembangannya??? :(
*pedulikan dgn semua2 yg mengganggu tu.. teruskan hidup seperti biasa.. demi rayyan ariff

NoreLL said...

y??
jgn cmnie..
br je nk knal...
huhuuhu..
plzz..jgn.
tak kenal maka x cinta
skrng dh knal...btui2 chinta....huhuhu

MeL said...

nape jiey? jgnlah tutup or close archives tu..

tini said...

o oh.. nape ni? blm hbs selusur blk kisah ian. apalah yg mengganggu jiey smp mcm tu sekali? ramai yg enjoy n ambik semangat dr blog ian ni. moga mama ian terus kuat

kak zue said...

salam jiey..apasal nie?jgnla tutup blog nie..akak suka baca perkembangan ian & ketabahan jiey..akak percaya ramai lg silent reader yg menjadikan jiey & ian sbg penguat semangat.
kalau ada yg mengganggu jiey citer jer pada kwn2 kt sini..akak sentiasa sedia mendengar & membantu..
whatever other people said..we do the best for our love ones.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

laa pulak...apa hal pulak ni :(

Anasfadilah said...

jiey..tak tau la apa yg bermain dlm perasan jiey waktu ni

tapi saya doakan supaya sesuatu itu terhapus :)

tak syok la..saya nak tengok Tuan Rayyan lagi...emmm

niza said...

naper ni jiey???jgnla tutup blog nih...tul kata marsha...kami sayang Ian...

mummy_adam said...

nape jiey?? betui ckp marsha tu.. cemana kami nak dpt update bout Ian.. jgn lah ek.

mirah said...

eh janganlah berhenti menulis jiey. Suka baca perkembangan rayyan.

eiNa said...

nape jiey.. kami semua syg Ian.. cane kalau nk tau update Ian..
apepun u have to be strong!!!

ita zakaria said...

Selamat hari raya buat jiey & family. Mehla datang beraya rumah Sarra...

Ita pun pernah rase yang same...nak tutup blog or private kan ajer...tapi tuhlah, banyak nak kene 'tengok dulu'... tapi atas sebab2 keselamatan, mmg akan diprivatekan jugak satu hari nanti...jgn lupe invite ita yer.

Leen Die said...

bakbo gak jiey..ermm???

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Salam jiey,jgn la tutp blog ni.Intan n yg lain2 sgt2 la berminat bca tentang kisah c comel ian ni.Hari2 check blog list semata2 nak tengok update post dari jiey.Plz jgn tutp ye jiey.

Nana Aziz said...

nape yek? ade sst berlaku ke?

miezrina said...

salam jiey... masih dlm mood raya.... hahhaha

guano pulok ni jiey.....? malas nak prasangka... apa yg terjadi di sebalik entry ini... tp jiey buat la keputusan tanpa ada faktor sekeliling.... kalo private pun sukar juga agaknya kan.....

[I][T][A] said...

apasal plak mcm tu... jgnlah tutup blog ni...

blog nilah yang mengeratkan silatulrahim kita semua...

~H @ N i ~ said...

kak jiey knpe nie??
alamak ade yg dengki ke??
cane nk tau cerita2 kisah2 Ian n kak jiey nanti..
adoii la sape yg nyebok sgt tuh..meh kite tlg fire die.. ;)

oMMy fiRuz said...

lorrr..nape ni jiey????

Naddiea said...

jiey,Selamat Hari Raya Aidilfirti!!

Jiey,nape ni?ada masalah ke ngan blogger2 yg anonymous??Walaupun saya jarang singgah tp masuk juga.emm cemana ekk?kalo nk selamat kene by invitation je la kot jiey.apa2 pun take care yaaa..

Noorlaila Mohamed Nor said...

lalat singgah ke kak?
sebok la lalat2 ni semua.
kami peminat rayyan jugak jadi mangsa
huhuhu~

izzahazfar said...

salam kak jiey...
zah pun ada langau kak..ada ke patut org kata blog zah tu utk zah menunjuk2...

entahlah..sedih..tp suami kata..pedulikan...so blog tetap diteruskan..

zah baru je kenal akak,coretan akak kan byk mengajar zah..
andai hy sesetengah saje diberi kebenaran utk membaca coretan akak..harap ada nama zah yg tersenarai ya..

ibu_arifa said...

nape plak Jiey?..saya pun selalu singgah baca citer2 Jiey dan Ian..cuma 3-4 hari ni bz open bz open house pastu sakit perut berderet2 plak..tak sempat nak drop komen kat sini..

nape yer Jiey nak tutup blog ni?..sedihnyer..

kuat yer Ian..kuat yer Jiey !!

Mama Qaseh said...

jiey..jgn ke tutup blog..sunyi le nanti..nk bc citer Ian hari2 kalo bleh..

+ sEe NiEsOt + said...

erm.. harap akak x tutp blog ni.. sy hari2 msti nk buke blog ni.. tgk ian.. tp, apepn.. akak buat keputusan yg terbaik bg akak.. =)

smga akak tabah je sllu...

selamat hari raye.. maaf zahir batin...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

naper jiey...??? knaper ekk..??

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kenapa ni jiey?....lain macam je ni....jangan lah sampai tutup blog ni...rasanya semua kawan2 jiey seronok n gembira baca semua cerita tentang perkembangan Ian ni...mungkin juga ada antara kita ni yang belajar sesuatu dari blog jiey ni...belajar dan kenal tentang ketabahan jiey membesar kan Ian tu....tolong pikirkan semula ye jiey...apa-apa pun kitorang semua tetap menyokong Jiey :)

nyyzza said...

nape ni mama Ian..jgn la..kite suke bc blog awak,,suke tgk development of Ian..be strong k!

wanie_putra said...

ala jiey...napa ni?jgn la tutup blog ni...wanie suka tgk ian..nanti mesti rindu...

Cikpid said...

sy vote jgn tutup blog..

sy suke tgk itu mamat ensem..

sy suke baca ketabahan awak Jiey

sy suke sgt2 baca blog ni..

Syaz (MamaFarish) said...

jiey nape? sapa lalat tu? meh pakat2 flag blog dia...saya suka baca blog jiey sebab nak tahu perkembangan ian...jangan tutup tau...kalau nk private jgn lupa add saya skali...k??

AdwanEncem said...

uit???? what happened???? jangan aarrrr... nnt adwan encem rindu kat ian macho.... huhuhuuuuu...

Drama Mama said...

ala jangan la tutup blog. nak baca lagiiiiiii pasal rayyan and mama dia

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

jgn lupa kan yana..
tanpa kawan siapa lah kita

syira said...

erk..tutup? jangan!!

KLMari said...

Dear Jiey...hope tak tutuplah blog Jiey ni...ramai yg selalu ternanti nanti perkembangan Ian termasuklah akak...u take care !!! selamat hari raya, maaf zahir batin...

Ju@Lucky^Mummy said...

kadangkala... apa yg org kata kita, buat kita down giler... tp, Awk very strong Jeiy.. lawan balik lelangau tuh.. sy sokong awakkk!!

Farah said...

hah?janganlaaaa.....sape kaco??

nieza said...

oh no!
jiey..apa dah jadi.. jangan tutup blog.. we want to know about Ian progress. we want to always pray for him.. we love him! jangan.. jangan le tutup blog. takder archieves still o.k

qaseh said...

wahhh...konfius gak ni camne nak tgk hensem boy....tu...

Elyn said...

nape ni??? ade org kacau ek??

acu aza damia said...

Salam Jiey...

Aper dah jadik neh.. jgnla... Acu mintak kalo pun diprivatekan, add kan la acu yeks... E-mail add acu rodziatun_abu@yahoo.com

Buat lalat @ Langau, syohhhh!!! g main jenjauh..