Tuesday, September 15, 2009

Jatuh cinta lagi..

Hati sudah terpikat..
Pada dikau yang kuat mengikat..
.

.
Pasti sungguh berseri..

Apabila berpadanan dengan langsir warna selari..

Namun apalah daya diri ini..

CAVENZI kata, kaler tu dah takdak..

Dlm paper silap cetak!

Kalo mau pattern sama, yang ada cuma kaler cokelat..

Cheitt!!

Masa mokcik tepon, korang kata ada..

Bila mokcik nk gi byr, tetiba jadik takde??

Huh!

Sekarang?

Mokcik tongkat dagu..

Pokcik senyum sumbing..

Sofa lama dah selamat jual..

Kureng seri la Aidilfitri mokcik..

Seb baik anak teruna mokcik ada..

Penghibur hati nan lara!

Huhuhu..

P/s - Mood di kala ini :- Hangit! Hangit! Hangit! Mana nk cari sofa chantek nih???!! =(

19 comments:

M0kcik Na said...

Wat stail kapo kito jah.. Pakak duk sselo.

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

amboi... raya dengan sofa baru ekk..?
hehehe...

Bakal translator said...

sabo je lah yer..
ujian~
mesti ALLAH bg yang lagi cantek lepas ni..~

ibu_arifa said...

sabar2...nnt ptgk kat kedai lain plak..kot2 ada yg berkenan lagi. hehehe

izan ishak said...

alahai ciannya jiey...kalau tak boleh dah raya dgn sofa baru ek?...
xpe2 ian comel kan ada...

MeL said...

aduh familiar sungguh alasan cavenzi itu..tp perabot kt cavenzi ni affordable la, xlah mahal sgt kn jiey..

miela77 said...

Alahai cian Jiey..x pe cari kat lain lak..sempat ke?huhuhuhu

Pekabarlah Ian ye..cik iela lama x menjengah blog nie..bz la sayang.. Selamat Hari Raya ye.. Baju raya da siap? Moga sihat selalu..muaahh.

AppleCrux said...

Sempat lagi gi carik nih..hehe..tp cavenzi mmg affordable kan?

MRS. K said...

tapi tu la masalah cavenzi ni, nak tuka kaler kena caj..
penghantaran pon caj!! ayoyo..

izzahazfar said...

huhuhu....kak...kalau mai umah zah...memang duduk bawah ajer...lum mampu nak beli sofa lah...hehehhe

Pnut said...

wahhhh nak cari sofa baru ekk..meriah raya mama Ian nih..eheheh

harus beli sofa malatops niiii...

kat macy pun cun-cun sofanya..

Marsha~ said...

hehehe.. biasalah tu, sblm raya ni byk stok habis.. kalau nak order baru alamta pas raya le baru dapat.. KL kan byk kedai perabot, mesti byk yg cantik..

puterikurekure said...

la...ciannye dia....
:)

alyyani said...

cantek2! kalau kaler coklat tak cantek! selamat mencari sofa...

Manjaku said...

Jiey...memang cantik ler... ummi pun dah terpikat! cam ne nie... hehehe

yatie chomeyl said...

hapar tikar getoh jah la jiey..comey jugop. beli hok design pelik2 sket..jd x payoh sofa2 doh la hehe

Farah said...

hahaha jiey jiey..mmg kelakar tau..takpela harap2 jumpe la sofa yg berkenan tu k..kalau laki saya sah2 die gelak kaw2 (jgn amik ati yer)

payarumput21 said...

Salam,

hehehehe....

tak tau nak kata apa.. cavenzi.. cavenzi..

:)

Elyn said...

adeh mokcik jiey...... mokcik elin pun x reti nk bg idea bulan2 pose ni (hiks mcm pose)