Tuesday, September 21, 2010

Little Bruce Lee in the making???

Nahhhh ambikk ko!!
.
Inilah gambaran sebenar budak yang terlalu obses dengan kipas.. Tak dapat capai dengan tangan, karate dengan kaki pun bolehhh.. :P
.
Bukan sahaja dengan kipas, dia juga obses dengan ibu jari kaki orang.. Kalau dibiarkan akan digigitnya! Jangan tanya saya kenapa kerana memang saya tidak ada jawapan..
.
=P

10 comments:

Iryani Noor said...

hoyeahh karate kid in the house..
chomell jer..

aSmiDar said...

haha..lasak jugak budak comelni ek..:)

puterikurekure said...

hehe. sebijik macam khalish yang terlalu obses dengan kipas. kalau dia balek kampung, takde kipas siling tau, terus dia tegur2 sambil pandang siling macam tanya, "mana kipoas siling umah ni mama?"

haha.
Ian ni comel sangat. kalau diorang berdua ni bertemu mesti lagi cute tengok diorang berdua ternganga2 obses ngan kipas kan?

Marsha~ said...

hahaha... kalaule rayyan jumpa ariq.. bleh lawan kaki.. ngeeeee

Rizziela said...

Nak gak Rayyan baring-baring atas katil ek?

Anonymous said...

duhai permata hati yang sentiasa bersinar dihati seorang ibu...seorang bapa...

andai dirimu mengerti...betapa tiap waktu ingin dikongsi...dan mengongsi...tiap detik ingin dibelai...dan membelai...tentu dirimu memahami betapa bicara kasih tidak perlu lagi...kerana seolahnya dirimu dan si ibu bersatu...dirimu dan si bapa menyatu...hingga tiap getarmu dirasai...tiap denyutmu didengari...bahagia kan jika begitu...?

namun apa benarkah begitu...? mampu kah terencana sebegitu rupa...?

berhenti atau meneruskan...mengisi ruang waktu atau membiarkan sahaja berlalu....masa tetap jua akan meninggalkan...
tetapi kerana diri percaya dan yakin...Allah itu Maha Adil...Allah itu Maha Mengetahui...Maha Menyayangi...

meski dalam kekangan yang tersedia....usaha berserta solat dan doa tidak akan pernah putus...selagi hayat di kandung badan..

kerana Ketentuan Allah adalah Rahsia Allah...

Wallahu'alam...

transformed housewife said...

ooo ghanah jugok budok kecik ni deh. bagusla kalu dio bulih sepak2 gitu sbb napok fizikal dio kuat jugok.

iCaLoVeZiE said...

heheheheehehe.Ian ni comel la.. panjang akal!

ijan baik said...

blog kak jieyyy ni sgt best dan sgguh mberi inspirasi... slmt ari raye rayyan ariff

Emmy said...

hahaha. memang semua budak kecik suka dgn kipas, mcm anak saya juga. =)