Friday, December 24, 2010

Busy bee? Busybody? Atau buat-buat busy??

Tiga-tiga di atas kot. Pagi tadi Atuk and Nenek KB Rayyan Ariff sampai.. Terus tiba-tiba jadi sombong tak kenal Mama and Ayah.. Mama nak gi work pun buat derkkk jer.. Kalau tak, sibuk la dia "Omm..Omm.. Omm.." (Read: Vroom.. vroom.. vromm), mintak nak naik kereta..
.
Dulu, Rayyan needs a lot of support kan Auntie? =)
Dan hari ni jugak, hari lahir Auntie Sarjit.. Happy birthday Auntie.. Thanks a lot for believing in Rayyan Ariff.. Mama just beli kek and mintak bibik bagi since Rayyan Ariff got his speech therapy session hari ni..
.
Owh, semalam, Rayyan Ariff panjat keluar from his baby cot naik atas katil Mama.. Luckily both katil memang attached, sebelah-sebelah jer.. Hmm.. Ayah kena cepat-cepat rendahkan katil Ian ni.. Projek weekend ni lah..
.
K, till then!

4 comments:

nisa said...

Salam, kak Jiey sihat ke?boleh tak nisa nak alamat kak jiey?ada something nak diberi kat Ian..ni email nisa ya lithium_immortal@yahoo.com

ieda said...

seronokla ian boleh manja2 dgn atuk & opah..mummy pun boleh relax sikit kannn..
happy birthday jg utk auntie sarjit.

alyyani said...

happy birthday miss sarjit! aku kalau selisih dgn sarjit ni bole cam dah kot. hehe..

MaMaNuRiN said...

ian, makin kuat..makin terror yerr!!! moga terus kuat dear.