Thursday, December 23, 2010

Mari mencantikkan rumah dengan perabut yang menarikkkk!! :P

Hehehhe.. Title dah macam sales blog dah eh?? Ok, no post to be included in Ian's story label for a while sebab mama dia busy with lots of thing sekarang ni..
.
Just doing a favor for a friend.. Company dia tengah buat Year-End-Sale (Dari 24-26 Disember 2010) and banyak perabut dan barang-barang berasaskan kayu sedang ditawarkan dengan harga yang lebih murah. One thing for sure, pembuatan dia bagus dan halus and harga dia memang berpatutan la..
.
Saya sendiri pernah meminta quotation untuk set bilik tidur, sofa, kabinet TV, set meja makan dan almari perhiasan yang mana semuanya adalah berasaskan English Style dan harga yang diberikan adalah RM7K which is memang sangat-sangat murah berbanding dengan harga beberapa kedai perabut yang saya sudah approached.
.
So kawan-kawan, kalau mahu melihat sendiri 'hasil' tangan anak tempatan ini, bolehlah ke Showroom mereka di:
Taman Mawar, Salak Tinggi, Sepang, Selangor (Berhampiran Kolej Teknologi Timur)
Tel: 016 2630675


Cantikkan?? Korang bleh pilih fabrik and furnishing sendiri kalau yang ada kat showroom tak menepati citarasa..

Mirror frame.. Ada contemporary style and Classic.. Pilih jer.. =)
Flooring pun diorang buat..
Kerusi-kerusi yang sudap ditempah..
Hasil kerja yang halus..
Huhuhuhu.. Meleleh tengok, tapi lom ada rezeki lebihhh..
Cleopatra chair in the making..
Kabinet dapur yang gah..

Kabinet dapur yang masih dalam pembikinan..

Gorjes la!!
Bilik tidur - built in wardrobe and plaster ceiling..

Ni projek kat hotel..

Ceiling pun adoooo...
Masa kami renovate rumah dulu, tak sempat nak buat dengan Deco-Dreams ni sebab masa tu diorang ada a few projects in line and we cant wait sebab nak pindah before I start my unpaid leave.. Tapi bila tengok gambar-gambar ni, memang kecur air liur.. =)
.
OK, ni URL blog Deco-dreams. tapi gambar-gambar still tak banyak coz blog ni baru created.. http://www.deco-dreams.blogspot.com/
.
Sekian.

P/s - Sebut la nama mokcik kot2 diorang nak bagi less lagi ke.. :P

5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

woww..bestnya kalo dapat kitchen kabinet tu utk rumah me yg baru tapi rumah pun tak der lagi :p

Zety Zin said...

sukanya kitchen cabinet kaler merah tu. gorjes!

ct shah said...

wow!best nih.saya pun tgh survey kitchen cabinet yg berpatutan dan gojes camnih.terujer tgk kitchen kabinet yg colour merah tuh.thanks 4 da info.

K-Baby said...

Hi Mommy,
Let's win cute slogan tees for your kids in conjunction with our blog launch!
mykedaibaby.blogspot.com

ICAZIESYIRA said...

pinjammmmm duit la eh?
ehehehhe