Wednesday, December 29, 2010

Ishh!! Geramnyaaa!!!!!

Dalam 2/3 minggu ni, asyik dengan geram dia.. Kalo kita ketap bibir buat-buat geram, dan dan tu jugak dia tiru.. Paling dia geram, dengan kaki orang and pusat ayah.. Kalo nampak ayah, dari jauh datang semata-mata nak selak baju ayah, nak cubit pusat.. Siap dengan pakej muka geram dia tu la..
.
Eiii geramnya!!! Ni ikut aksi Che Su la ni.. :P

video
We're truly enjoying our child, no matter what! =)

17 comments:

.mem besor. said...

haha gile comel... muka 'eee busuk' pandai tak buat?

PuteriKureKure said...

ok. agak musykil tang pusat ayah dia tu. haha. jiey masa ngandungkan Ian, suka main pusat ayah Ian eh?

hehe. larikkk!!!

geram tgk muka Ian buat muka geram2...

Jiey^Mien said...

Intan, hahahhaha.. A'ahhh!! Memang la.. Dah lupa langsung!! Masa pregnen dulu mmg ngidam nak cium pusat ayah dia!! Muahhahhahaha..

Kalo Intan tak sebut, lgsg Jiey tak ingt!!

Yasmin Nabilah.. said...

hahaha..sebijik mcm nabila klu geram..tp dia buat bila time marah..huhu.tp nmpk comel kan jiey..:)

rizalhana said...

Hahaha..patut la Ian suka pusat ayah dia..anak mama betul Ian ni

transformed housewife said...

ingat ko gere ko gapo ta'di. hehehe

mrs_zura said...

cute je main pusat hehe

Bicara hati ibu aisya said...

Eiii..geramnya tengok muka ian geram tuh.Comey giler seh.hihihi..kalo dekat dah lama ibu ayu gomol ian.
Aisya pun baru pandai wat muka geram.siap ketap-ketap bibir dan gigil-gigil muka+tangan+badan.hahaha..anak-anak kita.sangat bijak kan??

ieda said...

comel...dahla gigi putih melepak.
nabila plk kalau geram dia peluk kita kuat2 pastu cium pipi kita lama2...then cakap....'mmmm....gammm'..

Mama Kembar 3 said...

ish geramnya tgk Rayyan geram! cubit kang baru tau hehehe

mrs_zura said...

kak jiey..ayat last kak jiey mmg mahal...we're truly enjoying our child,no matter what...

Kerikil Kehidupan said...

alahai comeynya...kak nani tgk ian pun gerammm jer...hehe...

Pnut said...

eeeiiii geram jugak tgk dia kegeraman tu... cute giler...

mmg adorable....

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

ummi said...

comey nyer ian geram...ian suka main 'pusat islam' yer...hehehe

linda said...

alolo...comey nye muke ian geram..rase nk geget pipi dia...heheehe..:)

Zur@ZaRi said...

opkos u need to enjoy it... ian comel!! adam pun tgk pandai wat geram. mmg sonok layan diorg ni kan=))