Wednesday, May 25, 2011

Excited beli barang baby untuk anak kedua?

Honestly, keterujaan tu belum tiba.. Bukanlah tidak teruja langsung, tapi barangan asas sudah ada makanya tidak perlulah membazir untuk sesuatu yang tidak penting..
.
 Separuh daripada baju Abang Rayyan Ariff; so untuk elakkan pembaziran, tak kisahlah baby RA girl ke boy, kita recycle.. Cuma kalau girl, kita add up a few dresses cukup la.. =)
.
 Katil *harga boleh tahan* abang Rayyan Ariff yang kononnya boleh convert jadi katil bujang n boleh pakai smpi the age of 5 tapi tak terusik.. So baby RA, sila takeover daripada abang since katil Mama n ayah dah tak boleh nk accommodate extra body.. Sempitttt..
.
Cuma plan nak cari satu lagi wardrobe macam ni jer.. Nak susun elok-elok baju lama2 abang Rayyan Ariff untuk baby RA. Tapi bukan sekaranglah.. In a few months time la.. Takkan la beria benar baru 4 months pregnant dah excited beli barang ehhh? :P
.
Kena ulang dekor kamar beradu Abang Rayyan Ariff untuk susun barang baby RA sekali.. Perghhh Ulang dekor tuh.. Persis bibik bicaranya! :P
.
P/s - Maybe you guys will see more posts on this site today.. Tuan tanah is on MC dengan mata merah menyala.. =)

10 comments:

Marsha said...

excitednyaaaaaaaaaaa...........

Rizziela said...

Wah! mesti tak sabar2 nak tunggu adik Ian kan?

Syoknya...baju abg Ian banyak betul untuk adiknya nanti..memang jimat sangat lah kan

littlehumblelynn said...

jiey

aiyokhhh!!so sakit mata..jupe GP x? ada ubat apa dia bagi..risau betul...take care ok..

Bicara hati ibu aisya said...

Wahhh..banyaknya baju abg rayyan.ehmm..recycle mana yang perlu.xperlu baru semuanya, just tambah mana yang patut kan?Ayu pun buat cara yang sama utk aisya dulu.Pakai baju kakak aireen je.Jimat dan xmembazir.

Jiey, seronok kan prepare barang2 baby nih.Excited rasanya.Hihihihi..

AIN NAZRI said...

waaa bestnya.. banyak brg RA tuk adik nie.. senang laa mummy RA tak yah shoping manyak2..

tapi kalu dapat adik girl.. mesti mummy dia kemaruk nak beli dress yang kiut2 kan.. hehehe

noorshafila said...

Jiey...
sy tgh cari wardrobe putih macam Rayyan Arif punya tu untuk my Alisha. Mana nak cari ye.... setakat ni tak jumpa lagi.

Saya pun tgh excited nak beli barang baby tapi tunggu dulu lah :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo dah tau jantina nanti, mesti jadi lain pulak bila spesis tak sama...jiey, baju budak tino comel2..hehehehehe

Angah said...

aye tumpang seronok...

nuyin2u said...

akk pun EL. mata anak yg merah

Rozuan Ismail said...

sakit mata ke akak.sabar je la k. wah!lagi 5 bulan Rayyan dapatlah baby baru =)