Monday, May 9, 2011

Mengapa kita mesti ada rasa malas?

*Soalan untuk diri sendiri*~
.
Banyak yang bermain di minda untuk dicoretkan,..
tentang pregnancy, 
tentang pemakanan Rayyan Ariff, 
tentang perkembangan Rayyan Ariff,
tentang tuan besar yang sudah bertukar menjadi robocop pakai crutches, 
tentang bibik yang confident dia pregnant sebab dah sebulan lebih period due walapun UPT -ve,
tentang banyak perkara.
Tapi adalah malas menggunung. So, biarlah dulu.. 
.
Cerita anniversary pun tak keluar-keluar sampai sudah.. Officially, I'm not a-blogger-tegar anymore.. =P
.

Nah seketul gambar tukang potong kek.. Tag team dengan atuk.. =)

3 comments:

Nadiah Sidek said...

kite pun malas gak la ni. rasa nak buat wordless je utk setiap entry :p

littlehumblelynn said...

jiey

kdg2 bukan malas..tp kita x sempat..hehehe

AIN NAZRI said...

akak.. dalam banyak2 yang akak list kan tuh.. ain tertarik dengan "bibik yang confident dia pregnant" hehehe