Friday, June 3, 2011

Rayyan Ariff yang kuat.. =)

Sibuk mengemaskini folder-folder lama, saya terjumpa gambar ini.
.
Inilah wajah penuh kekuatan yang menjadi kebanggaan saya.. Masih tersenyum walaupun di dalam pelbagai dugaan yang mendatang.. Masih tersenyum walaupun di dalam kesakitan yang menerpa.. Kuat kan?
=)

8 comments:

umi aiz said...

ala senyum simpul abg ian ye...moga sentiasa kuat ye.blh jage adik kn..

Bicara hati ibu aisya said...

iyer..ian memang kuat.Walau apa pun keadaan dia tetap cute ;)

Mama Kembar 3 said...

Rayyan Ariff memang kuat! Mama ni pun tak kuat semangat cam dia. Btw, Rayyan sorang je laa yg still can look sooo cute walaupun kepala ada wayar camtu. Kalau kita ni dah buruk rupa dah kot hehehe

Cik Cammy Lia said...

comel sgt rayyan time ni.

Rozuan Ismail said...

walaupun kena tampal benda apa ntah tuh tapi rayyan tetap senyum,dan harap senyuman itu sampai bila-bila

Anonymous said...

Salam..mama fyeza doakan semoga Abang Rayyan sentiasa kuat menghadapi cabaran dan dugaan yang mendatang.

Anonymous said...

dia sgt comelssssss

Nawwar said...

Subhanallah..

Abang Rayyan terlalu kuat semangat..

semoga Rayyan terus bersemangat membesar membahagiakan mama nye..aminn