Sunday, June 5, 2011

Sabtu yang berbeza~

Jadual Sabtu lepas:
-Bangun pagi prepare breakfast
-Hantar Tuan Besar gi fisio.
-Balik umah sarapan, masak nasi n gulai udang untuk makan tengahari..
-Siap-siap then bawak Tuan Kecik gi speech n physiotherapy.. Speech @ 12pm, Physio @ 2pm. Before that, pesan kat my bro mintak gi amik Tuan Besar kat APSH..
-Abis physio kul 3pm, gerak blk n sampai umah almost 4pm..
-Kelam kabut semayang, then goreng ayam, prepare ulam then baru la makan tengahari at about 430pm..
-5pm, gerak gi Jln TAR sebab abah ada nak beli buku dekat Pustaka-apa-ntah..
-Malam, antar abah gi Putra naik bas balik KB n sampai umah, terus tido..
.
Jadual Sabtu semalam:
-Bangun pagi, lepak2.. Breakfast roti canai.. Tghari n malam, makan nasi ayam jer.. =)
-Rehat, tido, rehat, tido.. Layan family..  Marathon tgk Nora Elena online, sibuk orang kata best.. To me, biasa jer.. Lagipun, novel Kasih Yang Suci ni I've read a few years back.. So tak thrilled sgt la kot.. Sambil tu, layan FB yang dah lama tak brp nk active.. Mokcik ni tenggelam timbul bab2 FB ni.. =)
-Smlm public holiday so takde apa2 therapy.. Heaven nya rasa!!! =)
.
Semalam wat nasi ayam sempoiii.. Cover dari tghari bwk ke malam.. Tuan kecik pun makan beria.. =)

5 comments:

Rozuan Ismail said...

rayyan sihat ke?rindu nk tgk wajah baru dia.amboi makan nasi ayam ye.huhu

alyyani said...

ada telur pulak tuh! hehehe... aku tenggelam terus fb weh!

Rizziela said...

Akak sejak dah berat ni memang malas betul nak memasak..cuti panjang masuk dapur :D

Miela77 said...

Sedap menu hr nie...hehehe

kiki said...

salam..kak,ehe segan nak tanya.
mcmmana nak buat sos and kicap nasi ayam tu eh? :D

nak resepi kak. maaf susakan