Thursday, June 23, 2011

Yes, his school was featured in Berita Harian..

.
 His ex-school actually.. *InsyaAllah, we're planning something else for him*
.
 Ini adalah bagi menjawab soalan dari Auntie Yaati Nor.. Tak sangka ada yang cam Tuan Kecik eh.. Glamer youuuu.. :P
.
My mom beli siap-siap pastu cakap, nanti balik KB nak tunjuk kat Nenek, Acik Pah, Kak Nik, Che Nah, Kak Ya & Ma.. Saya jawap apa, "Amboi mommy, budak tu masuk sekolah istimewa, bukan masuk U.. Hahhaha.. Then Mommy jawab, "Biar la.. Dia dapat salam dengan Sultan Selangor. Kak pernah?"

Hamboiii.. Tanya kita balik tu.. Honestly, tak ingat.. Tapi pernah beramah mesra masa jadi AJK Sambutan untuk program kat Kolej dulu.. :P
.
Imagine, kalau we accept all those interview invites, harus tiap kali Ian kuar paper, nenek akan beli and tunjuk kat semua orang.. Hahahaha..
.
P/s - Ummi Ita, thanks for informing a day before.. :-)

13 comments:

Ummi Alisya said...

maknanya dah lama lah Sultan datang kat ex-school Ian ye...

ummi tak tahu bila, cuma tau letak kan aje... saje utk tatapan mama Jiey. One day, pasti Ian tersenyum tgk pic dia kat paper! Heheee... XOXO!

alyyani said...

tuka tajuk bole tak?? ian salam dgn sultan selangor!!! aku ado? hahaha... aku excited weh! se excited bila dpt tau aishwarya rai pregnant!

MRS. K said...

wahh... glamer ian ek salam dengan sultan..

makdara TERdiva said...

anak2 istimewa ni selalu jd perhatian org2 yg istimewa jugak :)

akim pun penah sekali masuk paper bergambar dgn rosmah :)

yatie chomeyl said...

glemr abe Ian..tubik sokabar pastu siap salam dgn Sultan Sgor lagi tu..feewittttt

Rozuan Ismail said...

wah,ian masuk paper.dapat salam ngan sultan plak.hebatnya.mesti special besar nanti

umi aiz said...

wahh glemer abg ian skrg..

Anonymous said...

Wah...glemer ya abang Rayyan dapat masuk surat khabar..dapat salam dengan sultan lagi.Bertuah abang Rayyan.

adarnadzmie said...

glamournya rayyan...

littlehumblelynn said...

wah glamer ian...hehehe..comel :)

Yaati Nor said...

hari2 melawat blog jiey tu yg perasan tu..tp mcm was2 sbb sekolh dia mcm ramai cinakan..tgk ian mcm nampak mcm cina..tp try la tny juga....Sultan Selongor dah Mark dah sekolah tu..bagus2...

chinta... said...

mmm...glamour gitu abg lan...dapat salam ngan sultan selangor...

zura_habib said...

glemer...abe habib msk tibi pun kul 8 pg hok org xtgk termasuk ibu dia skali huhu