Sunday, June 21, 2009

Ahad yang memenatkan..

Jam baru menunjukkan pukul 9 malam. Namun saya dan hubby sudah lena diulit mimpi.
Namun, harus 'berterima kasih' kepada Ian yang mengejutkan saya pada jam 930malam! Hadoii.. Mama penat la nakkk..
.
Banyak tempat yang kami kunjungi hari ini. Ke beberapa kedai perabut, kedai hardware dan kedai lampu.
.

Kat belakang tu, mesin proses color cat.. Teka, color ape? :P

Jadik kelabu mata bila tengok banyak sangat lampu yang best2.. Tapi tu la.. Ambik yang mana MoF approved je.. =(

Seterusnya, appoinment dengan contractor. Harga yang diusulkan telah membuatkan MoF telan air liur beberapa kali. Hahhaha.. Padan muka! Mokcik tak campur.. Kata kontraktor tu kawan baik abang.. :P

P/s - Seharian berlalu begitu sahaja. Hari ahad yang cukup berharga.. Sedih.. Sedih.. Sedih.. Scheduled post juga tidak sempat dibuat.. Moga tidak bersawang lah blog ini sepanjang minggu ini.

Tuntutan kerja di pejabat semakin bertambah.. Kuranglah masa untuk anakanda tercinta.. Sedih lagi.. Harap2 juga, tidaklah mengganggu perjalanan seorang penulis blog tegar.. =(

19 comments:

Ina said...

rambang mata eh tgk lampu byk2 cantik2 plak tu hehe. nk ganti lampu yg pecah ritu ke?

Jiey^Mien said...

bukan la dear.. ni shopping utk umah baru..
masa memilih tak ingat, masa membayar, huhuhu.. sedey.. sedey..

suealeen said...

TOA colorkah? kalo betul nak bagi apa ni? :P

harus beli cat juga tahun ni sebab karya tersohor anak akak terpampang keliling rumah.

Ummi Salsabila said...

wa.sonotnye shopping brg2 tuk umah baru..excited kan nk msuk umah sndiri:)

AppleCrux said...

wah..shopping utk rumah baru nmpknya..mmgla amat penat..tp bestnya sbb rumah sendiri kan..

alyyani said...

aaa tak smpt gak nak buat schedule post... huhu..

yatie chomeyl said...

blogger tegar mestilah ado maso nk update blog.. x bersawang punyo lah...gambatte ne

Cikpid said...

wah..shopping utk umah baru..bestnye..

Semoga dptlaa berblog, kalo tak..rindulaa knk tgk Ian..hehehhe

PuteriSatu said...

tak per..pelan2 kayuh.... umah baru kat ner..nanti share la apa yang patut ye...hiks..akak sentiasa menunggu cerita mendeco rumah nih..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

rumah baru ke jiey..jgn lupa upload :D

oMMy fiRuz said...

masuk umah baru mmg teruje..bile nak pindah ek???

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sonoknya nak masuk umah baru leh shopping2..aku bila laa lagi :(

Nina said...

takpe beli mahal skit, janji kerja puas hati..hehhehehe...

Belly-Button said...

wahh nk pindah rumah br ye..bestnye~

Liana said...

Wa...bestnya...nak masuk rumah baru... Ummi next week kena pindah! huhuhu...belum kemas lagi! Nanti boleh ler kongsi keperlan untuk rumah baru yer...

Farah said...

uishh besnyee bersopping utk rumah baru..bila nak pindah jiey?

ibu_arifa said...

mmg berpinau nak memilih brg utk rumah baru yer.. takpe.. beli ikut 'nafsu' poket jer lah dulu.. kang tak lalu mkn lak bila tgk bill hujung bulan nnt..hihhihi

SyahNur said...

sy skrg terpaksa mengurangkn aktiviti blog sbb terlalu bz utk kejar kerja2 sblum resign n bz utk buat segala benda utk register kt UITM nnti.. huhu.. mungkin akan bersawang skit la blog sy tu nnti..

shi3la said...

yanggg pentinggg ko kener sihatt..!!!