Wednesday, February 2, 2011

Jom balik kampung!! Anak OKU mengemas tanpa paksaan yea..=P

Kalau nak jalan jauh, kena kemas betul-betul tau kawan2.. Make sure jangan ada yang tertinggal.. Kalau mama kawan2 dah kemas siap-siap, korang boleh ambik peluang untuk check cukup tak barang-barang yang dah siap packed masa mama takde..
.
 Kelaurkan balik satu-satu setiap barang yang ada dalam beg..
.
Alamak! Kantoi!! Mama datang!! *Okeh, bagi senyum comel supaya mama korang tak jadi marah*
.
Sekian update untuk hari ini.. 
Selamat Tahun Baru Cina dan selamat bercuti semua.. =)

17 comments:

mrs.lazura said...

jiey, anak itu anugerah tuhan. ko dah menjaganya dengan baik. satu pengorbanan yang tak ternilai jiey.i'm happy for u. ko tabah :)

-nanee

ieda said...

hahaha...muka kantoi tu comel sangat...

transformed housewife said...

Nok balik Kelate ko? Bawok keto molek deh.

noorshafila said...

Comel sangat.
Rayyan Ariff dah tak sabar nak balik kampung ye....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

selamat bercuti jugak kat awak!

ain zuraini said...

selamat bercuti...

yatie chomeyl said...

smart abe Ian pakai bj melayu nok kelik kapong, kirim sale ore2 kapong belako2

Mama Kembar 3 said...

hahahaha! gelak guling guling mama nengok si Rayyan buat spot check nih hehehe... pandai yer dia ngorat supaya jgn marah dia hehehe. clever boy laa! hehe

Mommy Lyna said...

baru nok buat lawok tapi takut ado ore saloh pehe pulok igt kawe nok serang demo muahahaha.

tp nok buat jugoklah.

"Ehhh u ni kalo ye pun tak payahlah paksa anak buat benda tu.. sian dia. U keterlaluan!"

Marsha~ said...

sama mcm Ariq.. org dah kemas cantik2 dia keluarkan balik..... deram btol.. huhuhuh

Nadiah Sidek said...

rajin rayyan tolong mama kemas beg. hihi..

selamat balik kampung! :)

Yasmin Nabilah.. said...

hehe...Ian balik kg ek..hurm..ayah Nabila pun ajak balik kg esok nih..selamat bercuti rayyan..

sherry said...

mama! dia nak bawak remote astro sekali eh?

nota kerna cinta kita said...

selamat bercuti Rayyan...:)

[ibuLUNAZAHRA] said...

suka-sangat suka ngan muka kantoi ian itu!..Ian da spotcek betul2 tak..pastikan tau Mama Ian takde brg tinggal..hehehee clever Ian..kat kampung jangan nakal2 ye..ingat anty selalu yea..

Min said...

he's so cute and adorable...!

linda said...

ian....comey sgt muka budak yg kantoi ngan mama dia ni....:)
mmmuuuahhhhh...geram tgk muka ian yg cute tu...hehe...