Tuesday, September 6, 2011

Cerita & gambar raya 2011

Almost semua belog dok bercerita pasal raya eh.. Taknak ketinggalan jugaklah.. Kalau lambat-lambat, nanti basi pulak ehhh~ Let the photos do the talking yeah.. :-)
.
Raya first, kami kat Rawang dulu this year.. :-)
Sesi bersalaman n mintak duit raya maaf

Suasana hari raya.. :-)

Pandai ke Abang Rayyan kira angpow ni??

Menantu hantu mintak maaf bebanyak yea.. :P 

The 3 of us in black.. :-)

Cucu-cucu atuk n wan Rawang~
Rayyan Ariff & Atuk..
Tengahari, gerak gi Klinik Segara kat Ampang amik ubat demam saya dulu, pastu terus balik Kota Bharu.. Sampai kul 7pm.. Fuhhh longlai.. Memang lemahhhh la... Lenguh bontot!!
.
Malam raya ketiga~ Cucu manja Atuk KB.. Pantang Tok gerak, menjerit-jerit panggil Tok..
Mama @ 30wks.. Abg Rayyan nampak cam budak besar dah kan?? Abang yang suka memerap.. :-)
Photoshoot kat KB buat masa hari raya ke 5 sebab tunggu semua ada.. :-)
.
Candid photo.. Kan betul takleh berenggang ngan Tok..

Another candid photo.. Tengok la cucu manja atuk neh.. Cubit kang!

Tahun ni takde warna tema berjemaah macam last year.. Sebab tak raya sama-sama kan.. :-)

Ni nenek pinjam Abang Rayyan sebab nak amik gamba bunga.. Nak ambik sorang2 segan katanya.. :-)

Bunga raya nenek.. :-)
Part paling best raya kali ni adalah masa dapat berkumpul ngan kaum keluarga belah Mommy sebab ada my cousin's wedding.. Bukan selalu dpt kumpul macam ni even bukan semua yang ada.. :-)
Semalam dah balik KL.. Takde la jam.. Cuma sesak kat Raub n Betong jer.. Pastu clear.. :-)

7 comments:

yatie chomeyl said...

tinggi doh napok abe ian

Coffee Mama said...

Salam Aidilfitri untuk Jiey & Keluarga!

Anonymous said...

ur blog punya muzik tersangatler depressing,... tolong tukar sikit, buat ceria sikit, its not end of world.

Pnut said...

jiey.. ayu adik jiey yang pompuan tu berbaju kurung... feminin gituuuu first time rasanya tgk pic dia pakai ayu cenggitu.. eheheh

Noina said...

haah jiey..ian nampak tinggi.. :)

LydSunshine said...

Unik la pakai baju hitam di hari raya. Tahun depan nak tiru.. Yey
!!

MamaAdwan said...

Lama tak jenguk hero macho ni... dh besar n tambah macho lagi encem gitu..... tinggi la dak ian ni......