Friday, September 16, 2011

Dalam hati penuh bunga ala2 English style.. :-)

Tiap kali tengok meja makan yang dah bertahun pakai ni, sure rasa, "Hukk alohhh.. Tak cantiknya!!" Entah bila la nak tukar baru.. Lom jumpa lagi yang berkenan dihati.. Mokcik nak yang ada lapan kusi, pastu nak karer putih.. Table top karer kayu.. Pastu tempat letak bontot pn karer kayu gak.. Design sempoi dengan sedikit ukir-ukir n size yang tak brp besar eventho 8 kusi.. Ye la, umah sekangkang kera kan..
.
Haaa.. Bab berangan tak hengat.. :P
*Sape tau kat mana kita leh wat tempahan perabut eh?? Kalo tanya kat org buat KC or built in wardrobe, mostly diorg tak buat*
.
Tapi lately, tengok je dining table, hati ada bunga-bunga gitu.. 
.
Pasaipa??

Pasai 6 bersaudara ni la.. *Terima kasih En.Hubby~ Hug*Hug*Kiss*Kiss~
P/s - Ahkak Pinut, sesekali bagi la acik nak feeling Engress style jugokk.. Org len dh bertahun pki, acik br nk meraso.. Herkkss.. :-)

3 comments:

zura_habib said...

vantage ka?

luvly home's button said...

salam kak jie..nihh ain nih...ade ak akak bgtau papew sal asgment ain??

Pnut said...

ahahahahaha kalo akak pegi ni, bukan makan kuih, asek tengok balang kuih je la... makan hati mak nengok set ittewwww oulsss.....