Wednesday, July 22, 2009

Belum sekuat mana..=P

Bersiaran di SDMC. Sedang menanti hearing test Rayyan selesai. Kami di sini sedari pagi. Rasanya, kami semua sudah mula bosan.. Kerana sudah lama menunggu.. :P
..
Keputusan ujian? Yet to be discussed tapi indicationnya tidak berapa bagus. Saya sangkakan, saya akan kuat untuk mengetahui jawapannya tapi saya silap. Sekuat mungkin saya cuba menahan sebak di hati. Biarlah.. Rayyan sudah menunjukkan banyak keajaiban. Mungkin dia akan melakukannya sekali lagi. Siapa tahu bukan?
.
P/s - Hati, sabarlah..

24 comments:

miela77 said...

Salam...k.iela dah beb hari x jejalan...tetiba baca entri nie...saba ye jiey...k.iela tahu jiey sekuat Ian...

Anyway ... tq voting k.iela hari tu..alhamdulillah k.iela menang...

kalau senang meh amik award for follower kat blog k.iela...

shima said...

Jiey insyaAllah, mudah2han dipermudahkan untu Ian ye.

Cikpid said...

kuatlaa mama Ian...kan dr dulu dh selalu dengar -ve news..but Ian come out to make it +ve and prove it to u..

Allah kan maha Kuasa..kun fa yakun...

semoga Ian baik2 saje..

mrs. k said...

ye.. mana tau keajaiban akan berlaku...


*org mati pon boleh idop semula..

Wallahualam..

e_nazz said...

sabar ye...semuanya ade hikmah...kuat2!!

qaseh said...

mmm....Allah mengajar kt mengutip ketabahan sikit demi sikit, itu adalah cara yg pling halus... bermula dgn sedih... tanpa kt sedari, kita akan tabah, cekal...Rayyan amat kuat, kental secara xlnsung aura itu akan terpalit pd awk jugerrr...insyallah dipermudhkannnn.........amin...

alyyani said...

doa aku utk ian. amin... jangan pressure sgt jiey...

Elyn said...

sabar ye jiey!!!

yatie chomeyl said...

go rayyan go..go Ian go..

aunty sokmo doa yg tbaik utk Ian denge mama Ian :)

Kerikil Kehidupan said...

Jiey..tabahkan hatimu...

akak ada sajak untuk jiey..ambik kat blog ina..bacalah sajak itu dan renungkan...InsyaAllah hati jiey akan menjadi tenang...

Ya...tak mustahil...Ian dah menunjukkan byk kemajuan..akak juga cemburu dgn kekuatan jiey dan ketabahan Ian..dia mempunyai jiwa yg kental..Akak sendiri kdg2 tak kuat..

Akak doakan Ian dan Jiey tabah selalu...

Adwindaa said...

teruskan bersabar n tabah jiey... ian will be the best among the best....

ai said...

Anak aku Angah pon penanh gak buat ni. Dia kan takde sebelah tinga. Lobang pon takde tau. Mmg pendengararan dia agak kurang, tak macam kita. Tp aku kene kuatkan jugak semangat. Sbb dia yg menanggung lagi berat. :(

Liana said...

Jiey, rayyan telah banyak menunjukkan keajaiban. InsyaAllah, akan berlaku banyak lagi keajaiban... Banyak meminta dari DIA. InsyaAllah, DIA akan membantu.

Farah said...

btul tu jiey..doa byk2 agar ade lagi keajaiban yang berlaku..cheers!

puterikurekure said...

insyaAllah jiey. kite sabar je ok. suatu hari nanti Ian mesti ada positive progress.

azzamoro said...

sabarla jie... perlahan2.. kalau bersabar sure nanti u akan dengar berita gembira..:)

miezrina said...

take your time.... jika jiey dah kuat pada permulaan yg dahsyat... maka akan lebih teguh pada laluan yang sudah biasa di lalui....

teruskan semangat juangmu... sesungguhnya this liltle miracle dapat semangat pun dari ibu dia...

:)smile

ibu_umairah said...

kenapa dengan rayyan?harap sabar yer kak.......

Noina said...

Ina doakan segalanya baik2 belaka Jiey..Sebab ina tahu kemampuan Ian..Dia lebih kuat dari Nabila..Dan ina mmg betul2 minat dengan Ian..Sebab semangat dia kuat..Dan jiey juga mmg kuat..Ina sendiri tak sekuat Jiey..dalam melakukan apa jua latihan untuk Nabila.Jiey sumber inspirasi ina..Kagum sangat dengan Jiey dan Ian. Sebab ina nampak sangat2 Ian makin bagus. Dan Nabila sudah jauh ketinggalan.

Tabahkan hati..setiap apa yang berlaku pasti ada hikmahnya. Kalau boleh dipinjamkan..ina akan pinjamkan pendengaran buat Ian..dan ina jugak nak pijam penglihatan Ian untuk Nabila..Bolehkan Jiey.. :)

Salam peluk cium buat Rayyan..

Dina said...

Hi Jiey,
Lama gak Dina tak jenguk sini.
Tried to catch up with your latest blog posts.. hee.

Cam best jek katil Ian tuhh, siap ade kete lagi!
^____^


Jiey, whatever it is I know you're strong deep down inside.
Kalau tak, takkan lah kamu sampai ke tahap ini kan?

I believe in you, we all do.. okay?
:)

kamalnzura said...

InsyaAllah...lama kelamaan pasti ok...
Ian kan baby boy yg kuat...

AiYa said...

jiey, be strong for cute little Ian.

kmi doakan yg terbaik utk jiey sekeluarga

wanie_putra said...

jiey...sabar k..ingat Allah sentiasa berikan kita yg terbaik...

~Puteri-Nuur~ said...

Jiey, be strong.