Monday, July 27, 2009

Hari minggu yang berlalu pantas..

Hari minggu berlalu dengan pantas sekali. Serasa tidak cukup waktu yang diperuntukkan untuk keluarga. Kami tidak ke PD. Hanya hubby yang pergi.. Kerana ini :-
.
Dua beg yang penuh berisi fail kerja!!
.
Apakan daya.. Saya terpaksa menghadiri mensyuarat seawal jam 8 pagi pada hari isnin. Maka terpaksalah 'membungkus' kerja-kerja pejabat untuk dibuat di rumah. Sungguh tidak sihat!
.
Ini pula, gambar anak kecil yang teruja dengan permainan barunya.. Sibuk bermain di pagi hari sabtu sementara menantikan mama menyiapkan sarapan pagi..
.

Kiri kanan toys.. Excited pokcik.. :P

Semalam, hanya dapat tidur pada jam 130am.. Terlampau banyak kerja yang perlu disiapkan.. =(

P/s - Cerita weekend yang hectic akan disambung pada entry seterusnya nanti..

12 comments:

azzamoro said...

jumperooo bestnyer...mesti leka kan main benda ni..:)

Cikpid said...

wah..kerja dr isnin smpi ahad pulak mama Ian ni..bizi btol..xper2..nnti dh nk cuti lelama kan..hehehehe

puterikurekure said...

ciannye jiey...
baru sronok2 nak pi pd. tak jadik pulak ye.

:)

SyahNur said...

wow bnyk nye kerja yg di bawak balik ke rumah.. mmg hectic!

Diarihatiku1976 said...

hihi rajinlah... komited ngan kejer ekkk... caiiiyokkk...

Marsha~ said...

woaahhh.. misteri betul.. gambar Ian dr belakang je... hehehehe..

Farah said...

mmg sonokla pokcik sorang tu main dlm jumperoo!

yatie chomeyl said...

sie nyo jiey..banyok gitu mo kijo smp kul 1.30 baru tdo isk3x...mujor Ian ado toys baru, x caro ko mam dio sangat la hehe

ME said...

kesiannya .. tapi tak pa Ian nampak happy dgn new toys

MamaDamia a.k.a Haiza said...

banyakkan pengorbanan jadi ibu bekerjaya ni kan jiey...hari cuti pun kene bawak balik kerja ke rumah...seronok tengok orang lain yang bleh duk rumah bagi tumpuan sepenuhnya pada rumahtangga n anak tu kan...nak buat macam mana kan...dah ini jalan yang kita pilih atau senang cakap yang terpaksa kita pilih...kita kerja pun sebab nak bantu suami supaya bleh ringankan beban dia kan.. :)

Sue said...

wahh rayyan. seronoknye main jumperoo!! auntie doakan rayyan sentiasa murah rezeki. btw, rumah auntie tak jauh dr rumah baru rayyan. nanti insyaallah ada masa bole la auntie dtg ziarah rayyan yea. auntie bw kakak damia dan adik khalish main2 dgn rayyan. nak tak? mesti seronokk kann?

Elyn said...

la nape pic jauh nau tu!!! x puas tgk!