Friday, July 31, 2009

Sepetang bersama uncle.. =)

Ini aktiviti Ian bersama uncle pada petang ahad yang lalu (beberapa jam sebelum peristiwa terbotakkan rambut Ian berlaku)..
.
.
Uncle memang rajin melayan (dan juga mendera Ian). I think Uncle can be a good father in the future. Uncle ni memang fatherly type and it is so natural. Susahnya satu, memilih! Nak carik awek yang cun sahaja. Tipikal!
.




At first, Ian Ariff memang menangis dan meminta pertolongan mama yang sibuk menjadi photographer. So sorry son, you just have to bear with it. It's all about sensory kan? Warm, hot and cold.. I know you are not scared of the water.. You are just not used to cold water. :P

Meh la kawan2 semua.. Join Ian meh.. Abg Ridhwan, bila la our playdate arrangement nak jadi nih.. Busy sgt ke mama2 kita nih?? :P

P/s- Short entry sahaja. To be continued.. Byk betul cerita nih..

16 comments:

puterikurekure said...

oh. Ian tunggu anak auntie kuar ye. nanti leh mandi sama2.
:)

dia nanges kejap je kan jiey? lepas tu nampak macam ok je dia mandi.

Nina said...

wahhh mcm best ajer ian mandi..huihhh..sejukkkk yer ian

Adwindaa said...

wahhh... best la ian berenang lam kolam... nanti leh la berenang berendam ngan adwan skali ek ian... musti best kan....

Aku Bukan Bidadari said...

swimsuit ian..mcm ayra nyer..hi hi hi tp ayra warna pink..

alyyani said...

ish, uncle ian tayang body. heheh.. ian 1st time swimming ke ni jiey? cool je muka dia. lama2 mesti terror swimming. da lama nia tak swimming. takut nak bg dia berendam sebab senang sgt dpt selsema. keturunan papa dia. huhu..

azzamoro said...

lenkali ian nak pi mandi2 lg ajakla airyll...

yatie chomeyl said...

lepas promote dale blog femes ni, ramai la anok2 daro berkene ko uncle Ian hik3x

Jiey^Mien said...

Auntie Intan : Ian tunggu kehadiharan baby Auntie dgn penuh kesabaran.. =)

P/s - Tu bukan muka ok tu Intan.. Tu muka cuak..

************************************

Nina : Sejuk sgt2 auntie.. Meh la damiea mandi sama..

*************************************

Adwindaa : Jom la Adwan.. Bermandi-manda.. Bila Adwan nk turun KL?

*************************************

Tiara : Uncle Ian yang belanja tuh.. Brg free, amik je la.. :P

*************************************

Aly : Tu bukan muka cool tu, tu muka cuak.. ni kiranya 2nd time la kot.. B4 this kat Langkawi.. Tp pokcik ni allergic air sejuk.. Nangis la.. AKu tak bwk2 lagi dia gi hydrotherapy.. Patutnya swimming nih kena buat selalu utk kuatkan badan Ian..

**************************************

azza : Jom la azza, weekend ni ke.. Kat depan umah Ian je nih.. Jiey mmg nak carik geng buat teman Ian main.. Tp maklum yg semua org mmg asyik busy jer.. =)

**************************************

Yatiey : Uncle ian nih over mmilih.. Mesti tok comey sbb mmilih llajok.. Muahahhaha..

*************************************

MeL said...

jiey, klu memilih nk yg cun ramai ape awek2 yg cun. mungkin dlm hati nk rupa & perangai yg cun kot ;P sp lah tau kan? ian sonot ye men swimming2 ngn uncle..ti ajak mika swimming skali ;)

tini said...

owh.. sweetnya uncle ian layan ian.sib baik aunty dah tuo.. =) swimming bagus tuk terapi gak kan? lucky ian got all d attention.

Farah said...

iann..afif pon nak join boleh??

~Puteri-Nuur~ said...

abang idris pun nak join jugaks :P

Noina said...

wah..syoknyer Ian..tak nak ajak Nabila ker?kata aweksss!

Jiey^Mien said...

Mel : Jom la mel, jom la.. Bwk Mika skali.. Besh ape gather2 nih..

****************************************

Tini : Uncle dia mmg katun kalo ngan budak2.. :P

Ajak Umar main sama la..

****************************************

Farah : Ohhh.. Tersangatlah dialu-alukan! Jom la Farah. Tak saba nk wat party lagi nih.. Kita wat BBQ by pool side.. Bebudak kita equipped dgn pelampung yang kat lengan tu just in case diorg terjun ke ape.. :P

***************************************

Put : Ohhh Abg Idris, adik Ian teramat-amatlah menantikan kehadiranmu dan adik Phia.. =)

****************************************

Noina : Jom la Ina.. Jom la.. Ajak Ita skali.. Bleh budak2 3 org nih wat therapy.. Jom ahhhh...

*****************************************

Mamapinkie said...

Jiey...pool nie kat rumah Jiey ke? Oh leh lah bawak Ridhwan mandi sini kan ;) Bila nak playdate? Oh anytime, Jiey set lah time and date, nanti akak datang, Insya-Allah :D heheee...

kamalnzura said...

syoknya Ian swimming yer...