Thursday, January 22, 2009

Head straight up!!

Ian is getting better at holding his head up straight.. Though he's still struggling, but my strong-will-Rayyan really proves that practice makes perfect!
.


Mata tertutup sebab flash camera.. Jahat mama x off flash..


Kalau dulu, jgn harap la nak letak Ian dlm sitting position without supporting his head.. Now, Alhamdulillah.. Clap* Clap*

See the different?

InsyaAllah, with continuous practice, you'll be perfectly ok my dear son!

P/s - Hari ni, atuk ada.. terlebih-lebih la manja Ian.. Ada orang layan Ian, boleh la Mama update blog.. :P

Notice tak rambut Ian dah panjang.. Bila panjang, jadi berketak-ketak la pulak.. Huhuhu.. Tak straight dah.. Hmmm.. Mn Ian dpt nih??

5 comments:

eiNa said...

good boy!!
bagus Ian.. practise make perfect tau..

YaN said...

Bagusnya Ian nih.. Meh kiss sket meh.. Auntie Rindu..

MeL said...

good job Ian! auntie mel is proud of u baby, muaah!!

puterikurekure said...

bangganya ngan Ian.
:)

Noina said...

Nabila pun dulu kepala tak leh nak tegak..emm..apa yang ina buat..biarkan jer kepala dia dipegang tanpa support bila dukung dier..ada yang marah kat ina napa pegang Nabila camtuh..ahhh..pedulik apa..org bukan tau masalah anak aku..tau nak komen jer..emm..akhirnya Nabila dpt tegakkan kepala..cuma kdg2 bila increase tone dia dtg..suka lonjakkan bdn kebelakang..emm..kena slalu bongkok2 kan sket..lawan..haha..