Wednesday, January 14, 2009

Rimas!

Oh.. Sungguh rimas bila privatekan blog ni.. Every time nak check whether my blogger friends dah update diorang nyer blog atau tak, kena log in dulu.. Once dah logged in, baru la leh check.. Rimas betul..
.
Bila vire blog, tgk takde update, hampaaaa..(chewahhh..)
Pastu rasa, "Huh, wat penat jer logged in!"
.
Bila la nak settle labelling and updating nih? Nak open blog balik. Rimas!
.
P/s - Every time log in, rs cam nak update blog jer.. Padahal nak view blog list jer!

5 comments:

Han said...

Huh, dah la wat private tak invite aku! Kalau dah tau camtu, open je la..

puterikurekure said...

first of all, nape private kan?
tapi ikut selera masing2 la kan.
:)

Jiey^Mien said...

Han : Kan aku dah wat entry.. Lain kali rajin2 la jenguk..

Puterikurekure : InsyaAllah tak lama.. B4 ths blogging kat friendster.. Ms pindah kat blogspot, dlm pantang after deliver Ian. Ms tu jiwa tgh kacau, lg pun, my mom tak bg duduk lama2.. Tak elok utk rahim katanya..
Bila pindah tergesa2, tak sempat nak upload photos, wat labelling and a few others la..
Kwn2 komplen suh wat label, senang nak ikut citer Ian..(Ian lagi fames ames dr mama dia.. Pdhal mama owner blog, citer ayah pn dh kurang sejak ada Ian..)
Kiranya, under construction la nih.. InsyaAllah, bila dah cantik, open blk nnt.. :-)

puterikurekure said...

ha ko...panjang lebar punye penjelasan. ooo..camtu.
:)

MeL said...

jiey nanti open balik ye..xtau blog u da update..nak tgk Ian! ;)