Thursday, January 8, 2009

Not in the mood..

Got so many things inside my mind at the moment.. But not in the mood to write! Why?
.


Because of this!!!!

Perd was discharged from its ward today.. Look at what hubby did.. Tompok hitam kat depan!!! I know it's a trend. But I'm totally against it. Kalau sticker xpe.. Tp kalau bertompok2 camni, jiwa kacau ok..

P/s - Susah kalau dah suami gila kereta nih.. The photo is a bit blurry kan? Let it be. Tak kuasa makcik nak amik gambo lawa2!

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

huhuhu...mcm keta racing :D

Pnut said...

refer to enrty cameron...

uhuhuhu macam kat obersi je Ian pakai baju tuh... comeiiiiiiiiiii

MeL said...

jiey, our husband share interest yg sm la..i pun salu skt hati klu dia modified keta dia mahal2 or pelik2. in ur case, pttnye hubby u tkr carbon fiber bonet hihi. but i knw why he did that. sbb keta dia kaler merah, klu dia cat balik bonet tu kaler merah, the color akan lari x sm ngan body. dats why dia cat hitam. hehe..see i pn dah terer bab2 keta ni. takpe lah let it be, klu kita lrg hangin plak drg ni ;p

Jiey^Mien said...

e.l.i.s.s.m.i.e:
Nasib badan.. Dah beranak pinak pun nak vroom vroom lagi.. Jiwa remaja sungguh!

Kak Pnut:
Itu la.. Macam poyo.. Pd hal Cameron je.. :P

Mel:
It is carbon fibre bonet.. Tukar baru semua skali.. Dgn bumper2 skali.. I suka gak bc magazine kete tu, tp x penah masuk otak pun.. Hehhehe.. So still x knowledgeable la pasal2 kete nih. Tgh argue dgn hubby psl kete ni bumpy sgt.. Sbb dia potong spring ke ape.. Pastu dia kata takleh pasang blk la.. Itu la ini la.. Ntah betul ntah tidak.. Asyk kena cong je rsnya.. Huhuhu.. Mel relax jer.. X sakit ati ke?