Saturday, August 1, 2009

Takde kawan.. =(

Kawan2, saya takde kawan sebaya untuk bermain. Saya biasa main sorang2 kalau tak dengan bibik. Mama saya selalu sibuk. Malam2 jer saya dapat main ngan mama and ayah. Tu pun tak lama.. =(
.
Huhuhu.. Takde geng..
.
Eh, mama!!

Takpe la.. Saya biasakan diri main sorang2..

Sebagai budak botak, cap harus sentiasa ada di sisi.. =)

Mama.. Nk kuar la!!

Muka protes!
P/s - Siyan Ian takde geng.. Haruskah bagi adik utk Ian? :P

21 comments:

Mama Qaseh said...

HARUS!!! KIRE WAJIB BLEH??

izan ishak said...

hi ian sayang...kalau anak2 aunty dekat, boleh dorang dtg umah main2 ngan ian.
tp kalau mama ian dpt adik pun mesti ian lagi happy kn?

(ian sgt comel main dgn bola2 kecil itu)

Cikpid said...

Alaa Ian..menan dh kan main best ag camtu pon nangis ag..

harus di bagi adik camni ni..hahahahhaa

wanie_putra said...

cian ian main sorg2...main ngan najla nak..tak pun dgn aunty...jiey..tumpukan perhatian pada ian dulu k..nanti ada adik takde masa plak utk dia...
hehehe...tapi kalau dah rezeki apa blh buat..terima jer...

izzahazfar said...

mungkin....!
mesti ian akan lebih cepat sembuh..
kita hy usahakan

Liana said...

Jiey.... Sama cam Husna punya... Tp, sekarang dah tak main lagi dah! Main masa dia belum jalan jer... Itu tandanya Ian kena dapat kawan baru tu...hehehe

MeL said...

haruuuusssss! ;)

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

:D

Nina said...

ngeeeeeee..adik???ok gak tu..huhuu.

tini said...

adik untuk buat geng ek.. gud idea =)tp i rasa lg sian kat ian sbb nnt mama bz urus adik plak instead spend time ngan ian. tgg 2010 proceed ok kot :p

yatie chomeyl said...

keno tanyo Ian tu...klu Ian angguk amksudnyo wajib, kalu Ian geleng maksudnyo harus ataupun sunat jah hehehe

Mommy Lyna said...

Bukan harus lagi, ala2 sunat muakkad tuh. Hahaha.

AppleCrux said...

Lama tak jengok Ian..dah botak rupa2nya..hehehe..Nazif pun br potong rmbt mcm temenggung jugah pun ada..sian yer..main sorang2..anak auntie pun sorang2 jugak..

Dina said...

Salam..
Jiey, Dina nak tutup blog dah malam ni.. to respect my uncle's suggestion..

Kalo Jiey tak keberatan, bleh bagi hp no Jiey?
Email me kay --> fd_my1683@yahoo.com


Thanks!
:)

Noina said...

huhu..sedihnya..Ian main la dengan Nabila..kita kan sama dan serupa....

miemiey said...

ciannya ian takde kawan,meh makcik teman kan...best jugak main dlm timbunan bola tu...hughu

miemiey said...

ciannya ian takde kawn,meh makcik mimi temankan...baru berterabur bola ni kl cik mimi masuk..hehehe...nk tambah bby.bleh juga baru ian ada kawn..kl tak ian akn terus sepi..huhuhu..

miemiey said...

ciannye ian x de kawan nk main.......nati mak cik mimi tlg temankan err..baru berterabur bola2 tu makcik masuk...hehe
...

ian bleh dah nk ade adik...klau x ian teruss sepi je laaa...huhuhu

alyyani said...

ini bukan harus dah ni. tgk muka ian tu da jatuh hukum wajib tuh. hehehe..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Ian, sabar erk..saya pun main sorang2..kadang2 gelak sorang2..hikss..nanti kiter besar sket, mesti kiter ada adik...

xoxo,
Nuha

puterikurekure said...

sila2...
:)